15 C
Rīga
otrdien, 30 aprīlis, 2024

Dieviete.lv lasītājas izmēģina: Barojoša maska jutīgai sejas ādai ar pūķkoka sveķiem no Bio2You

 
Attēls: Dieviete.lv

Portāls Dieviete.lv ir uzsācis jaunu projektu, kurā aicina portāla lasītājas izmēģināt dažādus produktus skaistumam un veselībai. Šoreiz vairākām dažāda vecuma lasītājām bija iespēja izmēģināt Latvijas zīmola Bio2You sejas maskas. Šajā rakstā publicējam atsauksmes par barojošu masku jutīgai sejas ādai ar pūķkoka sveķiem.

Undīne, 23 gadi, kombinēta sejas āda: „Šī ir labākā no trim maskām. Ļoti patīkama smarža un konsistence. Uzklāt varēja bez grūtībām. Āda tik tiešām pēc šīs maskas bija mazāk apsārtusi un problēmzonas kļuva mazāk pamanāmas. Šī maska par visiem 110% sniedza ādai labsajūtu. Jāatzīst, ka nomazgāt bija pagrūti – likās, ka maska “piesūkusies” ādai. Sejas āda likās labi pabarota.” 

Madara, 28 gadi, jutīga sejas āda: „Uzreiz pēc pirmās lietošanas reizes āda jutās apmierināta un vēlējos to ieteikt citiem. Maska ir bieza, kamēr tā ir uz ādas nerodas ādu velkošā vai tirpstošā sajūta. Šo masku ir viegli nomazgāt no sejas, pēc tās āda kļūst tvirtāka un liekas, ka tā ir nostiprināta un kārtīgi pabarota ar mitrinošu krēmu. Tomēr pēc šīs maskas ir sajūta, ka gribas uzklāt savu iecienīto nomierinošo sejas krēmu.” 

Kristīne, 25 gadi, sausa/jutīga sejas āda: „Pēc produkta uzklāšanas nerodas smaguma sajūta, viegli klājas. Aromāts ir neuzbāzīgs. Pēc maskas lietošanas āda bija taukaina, jo pēc sastāva ir bagātināta ar sastāvdaļām, kas ir lieliskas ādas barošanai.  Varētu klāt masku uz izteiktiem sausas ādas pleķiem. Uz iepakojuma samulsināja, ka šī maska “dziedē ādas problēmas”, man kā pircējam rodas jautājums. Sejas maska ir ārstnieciskā vai tomēr kosmētiskā?! Lietošanas instrukcijā būtu labi norādīt precīzāku lietošanu.”

Santa, 26 gadi: „Kad izmēģināju šo masku, āda uzreiz likās bagātināta ar kaut ko labu. Smuki smaržoja un nāca vieglāk nost, ja salīdzina ar zaļo – mitrinošo masku. Viennozīmīgi plānoju svētkos sevi palutināt ar Bio2you produkciju.” 

Aiga, 41 gads: „Ikdienā lietojot paštaisītās maskas (želatīns+piens vai auzu pārslas+medus) uzreiz jutu atšķirību – āda “uzsūca” to visu labo no šīs maskas un kļuva patīkama. Pēc pāris lietošanas reizēm nonācu pie secinājuma, ka sejas āda gan izskatās, gan jūtas veselīgāka.” 

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.