4.3 C
Rīga
pirmdien, 25 novembris, 2024

Recepte: Salāti ar tomātiem, vistu, bekonu un spinātu mērci

 

Sastāvdaļas:

  • 170 g spinātu
  • 1 ēdamkarote citrona sulas
  • 3 ēdamkarotes majonēzes
  • 4 ēdamkarotes eļļas
  • Pāris šķēles baltmaizes
  • 2 vistas filejas
  • 6 bekona šķēles
  • 250 g mazo tomātu
  • Sāls un pipari – pēc garšas
  • Nedaudz sīpolloku

Pagatavošana:

1.Blenderī sasmalcina spinātus. Pievieno citrona sulu un majonēzi un samaisa, līdz rodas viendabīga konsistence. Mērci liek ledusskapī.

2.Uz pannas uzsilda pusi eļļas, sagriež maizi ne pārāk mazos gabalos un apcep.

3.Uzsilda atlikušo eļļu, ierīvē vistu ar garšvielām un liek uz pannas. Apcep 15-20 minūtes, līdz tā ir pilnībā gatava. Atdzesē un sagriež.

4.Apcep bekonu, noliek uz papīra dvieļa, lai notek tauki, un smalki sagriež.

5.Tomātus sagriež uz pusēm, samaisa kopā ar vistu, bekonu, apcepto maizi un sasmalcinātiem sīpollokiem. Tad pievieno spinātu mērci un samaisa vēlreiz.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.