16 C
Rīga
otrdien, 30 aprīlis, 2024

SWATCH Bijoux piedāvā modernu un jaunu rotaslietu kolekciju

 

Cyberqueen grupa patiks sievietēm, kas zina, ko viņas grib un zina, kā to dabūt. Playfully Pastel uzrunās sievietes, kas ļoti interesējas par modi – un kam patīk rotaļīgas lietas. Geometric Elegance piedāvā patiesi sievišķīgu un laikmetīgi modernu dizainu, kas aizgūts no populārās 1960.-to gadu mākslas kultūras. Urban Adventure – pārsniedz robežu dalījumu vīriešu vai sieviešu, tas piedāvā eksotiski veidotu stilu, kas aizgūts no Āfrikas etniskās mākslas. Vienmēr modē esošais klasiskais stils A Matter of Class ir eleganti moderna dizaina grupa.

Šī jaunā, fascinējošā, firmas SWATCH Pavasara / Vasaras 2008. gada kolekcija piedāvā laikmetīgi veidotus, visjaunākos, modernākos, dažādām gaumēm atbilstošus rotaslietu izstrādājumus, kurus priekš jums ir izveidojuši visprogresīvāk domājošie dizaina mākslinieki.

Juicy Dance

Juicy Dance iet cauri sešdesmitajiem ar spožu un elegantu risinājumu, kas pārveidojas no stingrām ģeometriskām formām uz klasiskiem liektām līnijām, lokiem un ovāliem, kas pieskaņojas cilvēka ķermeņa liektajām līnijām. Minimālisms un modernās formas tiek atdzīvinātas ar dzīvespriecīgām līnijām, kas veidotas no trim smalkām horizontālām vai vertikālām līnijām divos dažādu krāsu rakstos, un izvietotas paralēli uz šīs vieglās, pulētās tērauda virsmas. Nerūsējošā tēraudā iestrādāts kulons ar zaļām, zilām un akvamarīna vai sarkanām, dzeltenām vai oranžām līnijām, un ar ķēdīti, kas veidota no sīkiem četrstūrainas formas posmiņiem. Identisks raksts ir arī divām rokassprādzēm, kas veidotas no viengabalaina pulēta tērauda, vai tērauda posmiņiem ar maigiem ieliekumiem, tādā veidā, ka saveido tukšus vidus. Divi gredzenu un auskaru komplekti ir veidoti analogi, patīkamās variācijās, pieskaņoti šim precīzajam sešdesmito gadu stilam.

ba04_jps017_pressrgb_200 ba04_jbs018_pressrgb_200 

  ba04_jes012_pressrgb_200ba04_jrs038_pressrgb_200

Dulce Muchacha

Dulche Muchacha uzaicina iepazīties ar šo acij tīkamo, fascinējošo pasauli. Arhaiska formu vienkāršība, aizgūta no antīkās mākslas paraugiem; plastiskas , it kā no māla vai vaska veidotas formas, atlietas bronzā vai apzeltītas, un rotātas ar plastiskiem ornamentiem. Šīs grupas rotaslietu virsma izskatās it kā no senatnīga zelta. Kulons, gredzens un auskari ir veidoti plastiski noapaļotās formās un uz to virsmām ir veidoti melnas krāsas liektu līniju raksti kodinājuma tehnikā, kas izskatās kā sala vai arhipelāgs no putnu lidojuma. Kulons ir melnā samta siksniņā, un ir veidots kā gredzens, kas, uz tā zeltītās virsmas, ir rotāts ar mazu, caurspīdīgu kristāliņu. Perfektā komplektā ir arī pusloka formas auskari, tāpat arī gredzens un kulons, kas ir izgatavoti no nerūsējoša tērauda, kas pārklāts ar matētu zeltu un rotāts ar melnu līniju gravējumu.

ba04_jej006_pressrgb_200 ba04_jpj013_pressrgb_200

ba06_jpj013_pressrgb_200 ba04_jrj016_pressrgb_200

Cut Back

Cat Back ir lielisks risinājums. Moderns. Vīrišķīgs. Minimālisms. Cilvēkam ar vieglu uztveres spēju. Uz pirmo acu uzmetienu tie šķiet pieticīgi: kulonam ir vienkāršs, tēraudā veidots gredzens ar lodīšu ķēdīti, un rokassprādzei ir plakans, tēraudā veidots ornaments, kas iestrādāts melnas ādas aprocē. Ieskatoties tuvāk, vērīga acs saskatīs tajos atšķirības, kas vienkāršu, parastu virsmu pārvērš mūsdienīgi mākslinieciskā mākslas izstrādājumā. Tas viss ir dažādo virsmu spēle, mainoties no matēta tērauda virsmas uz pulētu gan rievotajam gredzenam, gan rievojumam uz rokassprādzes, tēraudā veidotās, centrālās daļas, kur matētas un pulētās virsmas maiņa ir sadalīta kvadrātu un četrstūru formā uz visas izstrādājuma virsmas. Lielisks risinājums kā vīrietim, tā sievietei.

ba04_jrm048_pressrgb_200ba06_jrm048_pressrgb_200

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsDzīvokļu zagļiem besis
Nākamais rakstsDabai draudzīgi