16 C
Rīga
otrdien, 30 aprīlis, 2024

Palutini sevi ar ko garšīgu un veselīgu!

 

Pavasaris ir laiks, kad sievietes visbiežāk aizdomājas par skaistu figūru: tiecas pievērsties sporta nodarbībām un veselīgam uzturam. Lai palīdzētu šinī darbā, Rīgas Dzirnavnieks laiž klajā jaunu produktu – AXA musli batoniņus "Active & Fit", kuri būs pieejami pārdošanā veikalu plauktos jau no marta.

axa_activefit_meza_ogu_kastite_400

Musli batoniņi "Active & Fit" ir ne tikai veselīgi, bet arī gardi. Batoniņa enerģētiskā vērtība ir nieka 94 kalorijas, kas nozīmē pilnvērtīgu enerģijas devu bez raizēm par slaido līniju. Tas ir veselīgs produkts ar lielisku garšu un nelielu kaloriju daudzumu. Vienu vārdu sakot, ideāls našķis gan dvēselei, gan ķermenim!

"Active & Fit" musli batoniņi ir ar četrām ogu garšām: zemeņu, aveņu, dzērveņu un meža ogu. "Active & Fit" sastāvā ir musli un ogu gabaliņi, kas ir pārklāti ar jogurta krēmu. Būtiski, ka batoniņi papildus bagātināti ar organismam tik nepieciešamajām dabīgām šķiedrvielām, kuras samazina holesterīna līmeni, veicina kalcija uzņemšanu, nostiprina imūnsistēmu un uzlabo organisma vielmaiņu.

axa_activefit_batonini_434

Batoniņi ir tieši tik lieli, lai remdinātu izsalkumu un atrastu vietu pat vismazākajā rokassomiņā. Musli batoniņi ir lielisks avots enerģijas devai pirms sporta nodarbībām, vai veselīgs našķis, kad gribas sevi palutināt ar kaut ko saldu, nebaidoties, ka seksīgie svārciņi tā arī neuzvilkti skums uz pakaramā skapī.

Pagaršo – tie ir lieliski!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.