6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Baudi mūziku ar jauno skārienjūtīgo tālruni Nokia 5800 XpressMusic!

 

Tālruni īpašu padara tas, ka informāciju tajā var ievadīt un funkcijas izvēlēties gan ar pirkstu, gan irbuli un pat plektru – atliek tikai izvēlēties ērtāko variantu. Tālrunim ir virtuāla ciparnīca, mazā "querty" (burtu-ciparu) tastatūra un virtuāla datoram līdzīga lielā tastatūra (pagriežot tālruni sāniski), kā arī – cik pārsteidzoši! – rokraksta atpazīšana.

nokia2_200nokia1_200
 

Rokraksta atpazīšana, tekstu ievadot ar irbuli.

nokia_400

Pagriežot tālruni sāniski, pagriežas arī tā ekrāns un redzama virtuāla datoram līdzīga lielā ciparu-burtu tastatūra. Attēlā arī plektrs (sarkans) teksta ievadei un funkciju izvēlei.

Jaunais tālrunis izmanto visas skārienjūtīgā ekrāna tehnoloģijas sniegtās iespējas. Nokia 5800 XpressMusic ir multimediju taustiņš, kas neatrodas uz ekrāna, bet korpusa labajā augšējā stūrī. Uzliekot uz tā pirkstu, atveras vertikāla nolaižamā multimediju josla, ar kuras palīdzību var ātri un ērti piekļūt mūzikai, videoklipiem un fotoattēliem, kā arī internetam.

Tālrunim ir novatoriska kontaktu josla, kas ļaus tālruņa sākuma ekrānā salikt četrus biežāk lietotos kontaktus un ar vienu pieskārienu piekļūt jaunākajām īsziņām, e-pasta ziņām, ierakstiem tālruņa katalogā un fotoattēliem.

Nokia 5800 XpressMusic ir 8 GB atmiņa, tāpēc tālrunī droši varēsi uzglabāt līdz pat 6000 dziesmu. Tālrunim ir ne tikai spēcīgākā skaņa, pateicoties iebūvētajiem telpiskās stereo skaņas skaļruņiem, bet arī labākā ekrāna izšķirtspēja, kāda vien pieejama mobilajam tālrunim. Lielais platekrāna displejs izteiksmīgās krāsās rādīs fotoattēlus, videoklipus, interneta lapas, kā arī kopumā tālruni būs ērti un pārskatāmi lietot.

nokia5800xpressmusic_7_copy_532

Jaunais tālrunis kalpos arī kā foto aparāts, pateicoties 3,2 megapikseļu iebūvētajai kamerai ar Carl Zeiss optiku. Ar Nokia 5800 XpressMusic varēsi gan uzņemt, gan arī skatīties video. Tā kā tālrunī ir arī navigācijas iespējas, atrodoties nepazīstamā vietā, ir lieliski apzināties, ka tālrunis var būt arī ceļvedis. Turklāt vietās, kur ir bezvadu internets, droši varēsi lietot internetu savā Nokia 5800 XpressMusic.

Papildu informācija un lietošanas pamācības

ir pieejamas Nokia mājas lapā.

Tālruņa Nokia 5800 XpressMusic vidējā mazumtirdzniecības cena Latvijā ir 299 lati (ieskaitot PVN).

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.