19 C
Rīga
otrdien, 30 aprīlis, 2024

Tevi ielūdz uz Maybelline make-up semināru!

 

Varēsi uzzināt tieši sev atbilstošāko make up uzklāšanā, uzzināt profesionālu stilistu-vizāžistu noslēpumus, kā arī pasūtīt individuāli Maybelline NY dekoratīvo kosmētiku.

Semināra apraksts:

Teorija: Sejas ādas kopšanas pamatprincipi, ādas kopšanas rituāli, skaidrojums par make-up līdzekļu un to lietošanas principiem.

Prakse: Make-up demonstrācija (dekoratīvās kosmētikas līdzekļu pielietojums un uzklāšana, dienas grima principi).

Individuālais darbs ar dalībniecēm (profesionālas vizāžistes individuāli konsultē kursu dalībnieces par piemērotu dienas grimu, konsultāciju laikā dalībniecei tiek sniegti ieteikumi par kosmētikas līdzekļu izvēli un atbilstošākajiem toņiem.

maybelline_430 

Kad, Kur un Kas?

Skaistuma pārvērtības ar Maybelline New York notiks 17. februārī, plkst. 18.00 (~ līdz 21.30), Citadeles iela 12, 5 stāvs. Dalībnieku skaits: ~15  cilvēki (Uzaicini arī  draudzeni!)
Tevi gaidīs: profesionāli vizāžisti,  Maybelline New York zīmola komanda Baltijā, patīkama atmosfēra, sarunas par skaistuma pasauli un jaunākajām tendencēm dekoratīvās kosmētikas pasaulē, kā arī īpaši padomi kā izskatīties neatvairāmai Valentīndienas mēnesī!

Reģistrācija:

Lūdzam reģistrēties līdz 16. februārim:

www.maybelline.lv mājas lapā sadaļā "make-up skola".

Dalības maksa: 10 Ls (samaksā un paņem līdzi izrakstu no bankas).  Apmaksu vari veikt  caur internetbanku, rekvizīti:   L'OREAL BALTIC, Citadeles iela 12-3 st., Rīga, LV1010, PVN LV 40003492814, Nordea Bank Finland Plc. Latvijas filiāle, Bankas konta numurs IBAN: LV24NDEA0000080039185.  "Maybelline make-up skola".

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsValentīna bums
Nākamais rakstsTas, kas dzīvē svarīgākais