19 C
Rīga
otrdien, 30 aprīlis, 2024

Kaklarota, kas sniedz iespējas sievietēm

 

To valkā arī Holivudas kinoaktrises Rīza Viterspūna un Selma Haijeka! AVON, kompānija sievietēm, 2012. gada martā Latvijā laiž klajā Sieviešu Iespēju kaklarotu.

Tā pievienojas citiem produktiem akcijas cīņā pret vardarbību ģimenē atbalstam. Visa pelņa no šo produktu pārdošanas Latvijā nonāk Sieviešu Resursu centra MARTA rīcībā, lai sniegtu profesionālu juridisko un psiholoģisko atbalstu sievietēm, kuras cietušas no vardarbības ģimenē. Jaunā kaklarota simbolizē nebeidzamu mīlestību un atbalstu, paļaušanos uz saviem spēkiem un uz tiem , kurus mīlam, lai uz visiem laikiem pārtrauktu vardarbību ģimenē.

 

Kinoaktrise Rīza Viterspūna: “Vairāk kā miljards sieviešu visā pasaulē cieš no vardarbības. Tādēļ Avon, pārdodot īpašos produktus, visā pasaulē ir savākusi un ziedojusi 39 miljonus ASV dolāru, lai palīdzētu tām, kuras cietušas no vardarbības pašu mājās. Palīdziet mums padarīt vēl vairāk sieviešu un viņu ģimeņu dzīves drošākas. Valkājiet šo kaklarotu, tādējādi paužot savu atbalstu!”

Kinoaktrise Selma Haijeka: “Katra trešā sieviete ir piedzīvojusi vardarbību. Šīs sievietes diemžēl nespēj izpausties pilnībā un tas atstāj iespaidu gan uz ģimeni, gan sabiedrību, tātad – visu pasauli. Kopā mēs varam palīdzēt nodrošināt labāku, drošāku nākotni gan sievietēm, gan viņu ģimenēm. Vai jūs pievienosieties mums un iestāsieties pret vardarbību ģimenē?”

 

Kaklarota Latvijā būs pieejama no 22. Marta. Cena – Ls 4. Jautā savai Avon Konsultantei!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsPavasarīgais marta Cosmopolitan ir klāt!
Nākamais rakstsTramvaji.