0.6 C
Rīga
otrdien, 16 aprīlis, 2024

Pavasarīgais marta Cosmopolitan ir klāt!

 

Viens no pirmajiem pavasara vēstnešiem ir marta Cosmopolitan – ja tas iekritis tavā pastkastītē vai iepirkumu grozā, tad zini – no ziemas varam sākt atvadīties. Šomēnes pasaules populārākajā sieviešu žurnālā varēsi uzņemt īstu dzīvesprieka un pozitīvu emociju kokteili. Arī vāka zvaigzne Dakota Faninga mūs pārsteidza ar dzīvespriecīgu attieksmi un bezbailīgu pašpaļāvību, kas padara meiteni par vienu no iekārojamākajām Holivudas zvaigznēm. 

Pavasaris nebūtu iedomājams bez košām krāsām un jaunās sezonas modes tendencēm. Cosmo modes lapās varēsi apskatīt stila aktualitātes no sešām modes mekām – mēs izpētījām, kādas tendences bija vērojamas Parīzes, Londonas, Milānas, Ņujorkas, Kopenhāgenas un Rīgas pavasara modes nedēļās. Šos pasaules labāko dizaineru stila knifus tu pavisam viegli varēsi ieviest arī savā garderobē. No modes skatēm mēs apkopojām arī skaistuma tendences. Meikaps kā Chanel skatē? Tas ir pavisam vienkārši – pārliecinies par to, atšķirot 110. lappusi!

Šomēnes ir vērts ieviest krāsas ne tikai apģērbā un meikapā, bet arī apkārtējā vidē. 89. lappusē Cosmo stāsta par deviņām krāsām, kas dažādos veidos ietekmē tavu pašsajūtu. Uzzini, ar kuru krāsu palīdzību tev izdosies atslābināties, noskaņoties fitnesa nodarbībai vai pat vieglāk pārdzīvot šķiršanos.

Martā mostas ne tikai daba, bet arī mūsu kāre pēc piedzīvojumiem. 52. lappusē vari lasīt pavisam pikantus stāstus par seksu ar ārzemniekiem. Pārrobežu tēmu iztirzājām arī attiecību sakarā – 56. lappusē uzzināsi, kā trim pavisam reāliem pāriem izdodas saglabāt mīlestības pilnas attiecības, spītējot attālumam. Tāpat piedzīvojumu garša valda ceļojumu apskatā – šomēnes mēs rakstām par lielisko pasaules metropoli – Ņujorku. Garantējam, ka tur tu vēlēsies atgriezties vēl un vēl!

Marts ir mēnesis, kad arī tavai pašapziņai nepieciešams sava veida dopings. Trīs drosmīgākās Cosmo redakcijas meitenes izmēģināja Pole fitness – deju pie stieņa; tā darīs brīnumus ne tikai ar tavu stāju un augumu, bet arī ar pašapziņu. Par to lasi 76. lappusē. Sevi uzmundrināt un iemīlēt no jauna varēsi arī tad, ja uzdrošināsies pozēt fotogrāfam kaila – atšķir 80. lappusi, lai uzzinātu, kā atrast īsto fotogrāfu un kā radīt baudāmu kailfoto sesiju.

 

Lai tev spilgts un pozitīviem atklājumiem pilns pavasaris!

Tavs Cosmo.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.