19 C
Rīga
otrdien, 30 aprīlis, 2024

Svini Ziemassvētkus ar Funky Fish!

 

Tas, ka tuvojas Ziemassvētki, protams, ir jūtams ik uz soļa. Ja gribi svētkus sagaidīt ātrāk kā citi, piedalies Funky Ziemassvētku nedēļā, kas no 16. decembra līdz pat 26. decembrim notiks Funky Fish veikalā, T/C Origo 2. stāvā.

Šis būs pirmais lielais pasākums zīmola Funky Fish neilgajā darbības laika posmā Latvijā, kuru SIA “Funky Fish Baltic” rīkos veikalā Funky Fish desmit dienu garumā. Pasākuma ietvaros apmeklētājiem būs iespēja kopīgi rotāt Funky Fish sarūpēto Ziemassvētku eglīti un saņemt par to kādu mīļu Ziemassvētku nieciņu no paša veikala. Arī paši Funky Fish pārstāvji aicina: “Radi svētku sajūtu kopā ar mums, nekautrējies, atnes uz veikalu kādu eglītes rotājumu un iekar to mūsu mīlestības pilnajā eglītē.”

Apmeklētāji varēs iepriecināt sevi un citus, atstājot kādu Ziemassvētku vai sadzīvisku novēlējumu uz parakstu sienas Funky Fish veikalā. Funky Fish darbinieki čukst priekšā, ka labie darbi un vārdi vienmēr rada prieku un pārsteigumu!

Pasākumā vēl būs iespēja sevi iemūžināt pie Funky Fish eglītes, varēs piedalīties dažādās aktivitātēs, kā, piemēram, lielajā čībiņu skrējienā, kur balvās uzvarētāji varēs sev paturēt čībiņas. Būs dažādi patīkami pārsteigumi arī Funky Fish lapās sociālajos portālos draugiem.lv, twitter.com un facebook.com, kā vienu no tiem var minēt Funky Ziemassvētku nedēļas īpašo kalendāru. Gaidāmas ir dažādas akcijas veikalā un atlaižu kuponi.

“Pievienojies draugu un sekotāju lokam mūsu sociālajos kontos un esi informēta par katru Funky Fish Ziemassvētku pasākuma aktivitāti, akciju vai vienkārši mūsu vēlmi padalīties priekā ar tevi. Mīļi gaidīsim un seko mums!” tā Uldis Pormeisters, uzņēmuma pārstāvis.

Funky Fish aicina interesantus sekot līdzi informācijai un aktuālajiem jaunumiem portālos:draugiem.lv, twitter.com un facebook.com.

Pasākumu organizē SIA “Funky Fish Baltic” sadarbībā ar Funky Fish darbinieci un LKA Latvijas Kultūras koledžas reklāmas un sabiedrisko attiecību studenti Kristīni Kužiļenko.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.