15 C
Rīga
otrdien, 30 aprīlis, 2024

Modes zīmols ZIB* piedalās tumšo gājēju glābšanas kampaņā

 

29.oktobrī CSDD atklāja kampaņu “Redzams = dzīvs”, kurā kā vieni no atbalstītājiem ir Latvijas modes un dizaina zīmols ZIB*.

ZIB* jau vairāk kā gadu savā apģērbu klāstā piedāvā atstarojošos adījumus sievietēm, vīriešiem un bērniem. Atstarojošas cepures un cimdi ir daudzfunkcionāls adīts atstarotājs, kas sevī apvieno funkcionalitāti un estētiskās vērtības. Tie ir gaumīgi adījumi, kas iespējams var izglābt gājēja dzīvību. Adītās cepures un cimdi ir izgatavoti pēc īpašas tehnoloģijas, kas nodrošina to atstarojošās īpašības. Tās aizargā no mitruma un aukstuma, kā arī, rūpējoties par drošību, dara tā nēsātāju pamanāmu ceļu satiksmes dalībniekiem. Atstarojošos adījumus var iegādāties ZIB* interneta veikalā www.zibstore.com.

Kampņas ietvaros ZIB* ir izstrādājis pavisam jaunu produktu – atstarojošu vesti, kas sevī ietver dizainu un funkcionalitāti. Vestes ir košas, pamanāmas un glītas, padarot tās valkātāju redzamāku diennakts tumšajā laikā. Atstarojošās vestes var iegūt savā īpašumā kā balvu piedaloties draugiem.lv spēlē “Redzams = dzīvs”. Pavisam drīz vestes būs pieejamas arī ZIB* interneta veikalā.    

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.