Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
17.8 C
Rīga
ceturtdien, 19 septembris, 2024

Horoskopi

 

Auns. 07.12. – 14.12. Nebūs īstais laiks, lai novērstos no savas komandas. Mērķus varēsiet sasniegt tikai kopā, tāpēc, ja notiek kāda šķelšanās komandas biedru starpā, visiem spēkiem mēģini to novērst un kolēģus samierināt.

Vērsis. 07.12. – 14.12. Ja esi smagi strādājusi, pienācis laiks plūkt augļus. Tevi novērtēs un uzslavēs – šajā nedēļā būsi enerģiska, aktīva un lielisks paraugs citiem. Nedēļas nogalē ieteicamas stresu mazinošas aktivitātes – joga, meditācija, u.c..

Dvīnis. 07.12. – 14.12.Tevi pamazām pārņems svētku sajūtas, tāpēc ir īstais laiks kļūt labestīgākai un iecietīgākai pret citiem. Sāc rūpēties par to, kā savus mīļos iepriecināt svētkos, šis gads nav piemērots, lai visu atliktu uz pēdējo brīdi!

Vēzis. 07.12. – 14.12. Lietas virzīsies uz priekšu un sakārtosies pašas no sevis – gada nogali varēsi pavadīt ar mierīgu sirdi, ka darbi paveikti – tieši šajā nedēļā tev izdosies izdarīt lielu daļu no tiem. Nedēļas nogalē tiecies ar draugiem, gaidāms foršs pasākums!

Lauva. 07.12. – 14.12.Šonedēļ būs tāda sajūta, ka tavā dzīvē kaut kas būtisks pietrūkst, taču tu nespēsi saprast, kas tas ir. Varbūt laiks sev? Mēģini atlicināt pēc iespējas garākus brīžus pārdomām un sevis saprašanai.

Jaunava. 07.12. – 14.12.Ne vienmēr teiksi to, ko domā, tāpēc cilvēki var tevi pārprast vai līdz galam nesaprast. Esi uzmanīgāka savos izteicienos – kā runā, domas un vārdi reiz var pārvērsties realitātē!

Svari.07.12. – 14.12. Ja mēģināsi noķert un pierakstīt kaut vienu labo ideju, kas šonedēļ tev ienāks prātā, tu būsi liela ieguvēja. Radoša nedēļa, daudz labu domu un veiksmīgi padarītu darbu. Nedēļas nogalē būsi pelnījusi īstu lutināšanas kūri!

Skorpions.07.12. – 14.12. Kompromiss – tas ir stāvoklis, kas tev un tavai komandai vai ģimenei palīdzēs šonedēļ. Neesi ietiepīga, nepaliec pie sava, mēģini uz katru situāciju paraudzīties no malas pēc iespējas objektīvāk.

Strēlnieks.07.12. – 14.12.Tavā pusē būs visi labie gari un šonedēļ noskaņojums tev būs lielisks. Sapratīsies ar mīļoto no pusvārda un šonedēļ tavā ģimenē valdīs patiesa saskaņa – piepildīsies kāds kopīgs sapnis.

Mežāzis. 07.12. – 14.12.Ja ko šonedēļ ieņemsi prātā, pa varītēm centīsies to izpildīt un mērķi sasniegt. Tas nav slikti, ja vienīgi esi patiešām pārliecināta, ka tu savus spēkus velti tam, kas ir tavu pūļu un laika vērts.

Ūdensvīrs. 07.12. – 14.12.Ko sēsi, to arī pļausi. Esi uzmanīgāka un kaut mazliet iecietīgāka pret līdzcilvēkiem. Saudzē savu veselību – tā tev noderēs nedēļas nogalē, kurā solās būt interesantas tikšanās un labas ballītes.

Zivis. 07.12. – 14.12.Būsi diezgan ērcīga un neapmierināta visu nedēļu. Nevaino citus pie tā, ka neesi izgulējusies un ka tev nav īstais noskaņojums! Labāk velti kādu vakaru tikai un vienīgi atpūtai, tad arī dzīve rādīsies rožainākās krāsās. Noteikti pildi savus solījumus!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.