6.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Magnum Cruise kolekcija no Amoralle

 

Nedēļas nogalē Andrejostā, klubā First Dacha aizvadīts spilgtākais modes nakts šovs, kurā tika demonstrēti izsmalcinātie tērpi no saldējuma Magnum un modes zīmola Amoralle kopīgās kolekcijas Magnum Cruise. Tie ir dažādi kombinējami terpi pludmalei un vasaras notikumiem, kas būs nopērkami Amoralle veikalā un internetā jau jūnijā.

“Magnum Cruise kolekcija no Amoralle ir radīta, iedvesmojoties no sešdesmito gadu kino pludmales un naktstērpu modes. Tā ir klasika mūsdienīgā izpildījumā. Sievišķīgi tērpi vasarai – pavedinoši retro stila peldkostīmi, gaisīgi pludmales tērpi, vasarīgas kleitas un jutekliski naktstērpi, kas veidoti tumšās, riekstu un baltās šokolādes krāsās no zīda, lina, trikotāžas un šifona ar maigi rozā franču mežģīņu un lentu akcentiem, jutekliskiem muguras izgriezumiem un gaisīgiem volāniem,” stāsta Amoralle dizainere Inese Ozola.

Magnum Cruise kolekcijas tērpi ir piemēroti ne vien atpūtai pie ūdens, bet arī romantiskiem vasaras vakariem. Tajā katra sieviete atradīs savai gaumei piemērotāko tērpu gan pludmales sezonai, gan atpūtai, gan kaisles pilnām vasaras naktīm. Tērpus var dažādi kombinēt. Pēc sauļošanās peldkostīmu var papildināt ar gariem šifona svārkiem un doties romantiskās vakariņās uz pludmales restorānu. Savukārt karaliskajos vasaras naktstērpos varēs doties arī uz greznām svinībām zem zvaigžņotām debesīm.

Šī ir jau otrā saldējuma Magnum un Amoralle kopīgi piedāvātā tērpu līnija. Abu zīmolu sadarbība aizsākās pagājušajā vasarā, kad, iedvesmojoties no Magnum saldējuma garšām, Amoralle radīja izsmalcinātu mājas tērpu kolekciju.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsTavs vasaras sabiedrotais – jūnija Cosmo!
Nākamais rakstsHoroskopi