14.5 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Horoskops: 5 horoskopa zīmes, kurām ir smags raksturs

 

Katrai zodiaka zīmei tiek piedēvētas savas rakstura īpašības, plusi un mīnusi, katrai no tām ir savs īpatnējais komunicēšanas veids, tomēr, tiek uzskatīts, ka 5 no 12 zīmēm ir vissmagākais raksturs, ar kurām vissarežģītāk atrast kopīgu valodu. Tas nav gluži tādēļ, ka šo zīmju pārstāvji būtu nepatīkami cilvēki, drīzāk šo cilvēku raksturu varētu nodēvēt par specifisku. Kuras ir šīs zīmes?

Auns

Dzīve un dzīvošana ar Aunu ir pārpilna ar neparedzamiem pagriezieniem un izmaiņām. Šie cilvēki ļoti bieži pakļaujas savām īslaicīgajām emocijām. Auniem raksturīgi ir asi, nepārdomāti vārdi un pārdroši lēmumi, kuri līdz ar Auna ienākšanu Jūsu pasaulē, var kļūt par daļu arī no Jūsu ikdienas dzīves.

Ūdensvīrs

Iemesls, kādēļ daudzi cilvēki nespēj izturēt Ūdensvīrus ir to kaitinoši augstā pašapziņa. Paši ūdensvīri visdrīzāk gan neatzīs šo faktu, bet it bieži uzskatīs sevi mazliet, mazliet labāku par citiem. Kategoriskums un despotisms – Ūdensvīram raksturīgas, bet citiem cilvēkiem nervus noēdošas īpašības. Protams, var mēģināt Ūdensvīru audzināt un mainīt, bet tas visdrīzāk novedīs pie neveiksmes un nebeidzamiem strīdiem.

Dvīņi

Dvīņi paši ļoti labi apzinās savu problēmu: citkārt viņi nespēj piebremzēt un vajadzīgajā brīdī paklusēt. Šie cilvēki spēj piepildīt visu ap sevi, viņi cenšas būt paši spilgtākie un žilbinošākie, bet savā vienreizīgumā mēdz arī sastrādāt muļķības. Kritiskās situācijās Dvīņi spējīgi būt ārkārtīgi skarbi, ko tikai retais spēj paciest.

 

1 KOMENTĀRS

  1. Ka jau teicu pa dalse no skorpioniem.dabusiet covidpoti visos caurumos ja skorpionam nodarisiet pari.vai to pievilsiet..tomer skorpions.vienmer dabu ko velas un ir ar to apmierinats.tiek vala no lieka sava dzive un dzivo ka pasam patik. vinam nav problemu nolikt visus yz lapstinam.ta luk.lauku skuke par to neuztraucas..jo vinai duraki jus esiet pie kajas.

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.