12.6 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Horoskops: 5 horoskopa zīmes, kurām ir smags raksturs

 

Mežāži

Par Vēršu un Aunu ietiepību zina visi, bet nez kādēļ parasti tiek piemirsts par Mežāžiem. Tomēr viņu izturība pat acīmredzami muļķīgas situācijas vilkt līdz pēdējam, tādējādi pierādot savu taisnību, ir neticama. Mežāžu specifiskais raksturs mēdz atbaidīt citus cilvēkus, tādēļ nereti šī horoskopa zīme nereti mēdz būt vientuļa.

Skorpioni

Lai arī kādās attiecībās Tu nebūtu ar Skorpionu, viņš tajās būs noteicējs un saimnieks. Skorpionam ir tendence dibināt tikai tādas attiecības, kurās viņš var būt galvenais, bet, ja kāds nepakļausies, distances ieturēšana, vēsums, atsevišķos gadījumos – arī garantēta atriebība. Ja Tev ir radi, draugi vai paziņas – šo zīmju pārstāvji, pamēģini izanalizēt viņu raksturu un uzvedības principus. Ļoti iespējams, ka simtprocentīgu atbilstību atrast neizdosies, tomēr dažreiz šādu tēmu pārdomāšana nozīmē cilvēka labāku iepazīšanu. Ja izdodas vilkt zināmas paralēles starp atsevišķām rakstura kādas horoskopa zīmes īpašībām un kādu konkrētu cilvēku, pastāv iespēja arī daļēji atkost šī cilvēka iespējamo rīcību un kaut aptuveni apzināt viņa domu gājienu.

Autors: Dieviete.lv

 

1 KOMENTĀRS

  1. Ka jau teicu pa dalse no skorpioniem.dabusiet covidpoti visos caurumos ja skorpionam nodarisiet pari.vai to pievilsiet..tomer skorpions.vienmer dabu ko velas un ir ar to apmierinats.tiek vala no lieka sava dzive un dzivo ka pasam patik. vinam nav problemu nolikt visus yz lapstinam.ta luk.lauku skuke par to neuztraucas..jo vinai duraki jus esiet pie kajas.

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.