7.6 C
Rīga
pirmdien, 6 maijs, 2024

Čigānu noslēpumi laimīgai un ilgstošai ģimenes dzīvei

 

Čigānu ģimenes dzīves noslēpumi var palīdzēt, gan sievietēm, gan vīriešiem, kuriem ir problēmas ģimenes dzīvē. Turklāt tie arī palīdzēs sievietēm stiprināt savu sievišķo enerģiju un izturību.

Staigāt basām kājām

Pēc čigānu sieviešu domām, lai sievietes biolauks būtu piepildīts ar spēku un čakras tiktu atbrīvotas no negatīvisma, ir ļoti svarīgi pastāvīgi staigāt basām kājām. Pastāvīgs sieviešu kontakts ar zemi labvēlīgi ietekmēs viņu intuīciju, enerģiju un vispārējo labsajūtu. Turklāt sievietes basām kājām piesaista vīriešu uzmanību. Lielākajai daļai vīriešu tas šķiet ļoti skaisti.

Pareizie vārdi

Čigānu ģimenes laimes noslēpums slēpjas vārdos. Ir svarīgi biežāk atkārtot vārdus: “Es esmu laimīgs”, “Es esmu mīlēts”, “Es tevi mīlu” utt. Jums nevajadzētu skaļi runāt par savām nepatikšanām un bēdām, visās emocijās ir jādalās uzmanīgi. Stingri aizliegts runāt par sevi: “Es esmu neglīts”, “Es izskatos slikti”, “Es ienīstu sevi” utt. Vīriešus piesaista pašpārliecinātas un pozitīvas sievietes.

Pareizs uzturs

Čigānu uzturā nav ātrās ēdināšanas un pusfabrikātu, viņi ir dabiskas pārtikas cienītāji. Romu kultūras sievietes vienmēr cenšas pagatavot veselīgu un pilnvērtīgu ēdienu, kas arī ir pareizi jāpasniedz uz galda. Viņiem ēšana ir svēts process. Un, protams, daudzi piekritīs, ka lielākā daļa vīriešu novērtē pareizu un veselīgu ēdienu.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.