12 C
Rīga
otrdien, 30 aprīlis, 2024

Beigušās Harija Staila un aktrises Olīvijas Vaildas attiecības! (+VIDEO)

Dieviete.lv 19/11/2022 18:25
 

Dziedātājs Harijs Stails un Olīvija Vailda bija kopā divus gadus! Zināms, ka Olīvija pat šķīrusi laulību ar savu līgavaini un divu bērnu tēvu, lai būtu kopā ar Hariju. Kāds pāra draugs atklāj, ka Harijs un Olīvija šķīrušies bez naida un izvēlējušies palikt “draugi”.

Bijušais puišu grupas “One direction” dziedātājs Harijs Stails un aktrise Olīvija Vailda vairs nav kopā. Lēmumu par šķiršanos abi pieņēmuši kopā. Pāris pirmo reizi satikās 2020. gadā, kad Olīvija uzsāka darbu pie savas filmas “Neuztraucies, mīļais”, šo filmu pašlaik var skatīties arī Latvijas kinoteātros. Harija un Olīvijas attiecības uzplauka diezgan ātri un aktrise aizgāja no sava līgavaiņa, komiķa Džeisona Sudeika, vēlāk intervijās aktrise atklāja, ka viņas attiecības ar komiķi jau bijušas uz izjukšanas robežas.

Video

Harija un Olīvijas attiecības ir izjukušas sadzīvisku apstākļu dēļ, jo aktrise kopā ar bērniem dzīvo un strādā Losandželosā, bet dziedātājam arī nākamgad ir paredzēta turneja pa pasauli, tāpēc neesot iespējams uzturēt attiecības…

Aktrise ir desmit gadus vecāka par dziedātāju: viņam šobrīd ir 28 gadi, bet viņai 38 gadi.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.