0.3 C
Rīga
piektdien, 22 novembris, 2024

Kāpēc apelsīni tik veselīgi un vērtīgi?

 

2c9b030ec3bd

Apelsīns –īsts atradums, kas palīdz tikt galā ar vairākām slimībām un tajā pašā laikā palutināt sevi, (atcerieties, kad jūs dzert sulu, ne izdzeriet to vienā rāvienā!).
Tā satur daudz vitamīnu un uztura elementu, kas palīdz cīnīties ar vitamīnu deficītu, aknu slimībām, sirds, asinsvadu un vielmaiņas traucējumiem. Tas satur pektīnus, kas palīdz tikt galā ar gremošanas problēmām, un palīdz izvadīt toksīnus no organisma.

* Ķīnas medicīna. Apelsīnu ar visu mizu sagriež, pārber ar cukuru, vāra 30 minūtes. Lietot 1-2 ēdamkaroti sīrups pret sausu klepu.

* Pret koronāro artēriju slimību, aterosklerozi, un vitamīnu deficītu. Dzert katru dienu (1-2reizes dienā) 1 glāzi dabīgās apelsīnu sulas.

* Lai attīrītu asinis. Jums ir nepieciešams apēst katru dienu 1-2 apelsīnus ar iekšējo baltu miziņu.

* Lai veicinātu gremošanu. Tukšā dūšā neilgi pirms brokastīm apēst apelsīnu.

Pretstatā tam: uzreiz pēc ēšanas un pirms gulētiešanas nevar ēst apelsīnus – jūs varat nopelnīt “grēmas” kuņģī. Jāpaiet vismaz 30 minūtes pēc ēšanas, tikai tad var ēst apelsīnus. Ēst labāk sadalot šķēlēs, griezt ar nazi nav vēlams.

* Apelsīnu sula uzlabo redzi, dziedē smaganas, atjauno nervu sistēmu, stiprina asinsvadus, aizsargā pret infekcijām.

* Apelsīnu sulu var dzert pie augstas temperatūras, aizstājot ūdeni un tēju.

* Novājēšanas.

2-3 reizes nedēļā ēst vakariņas salātus no āboliem un apelsīniem. Uzdzert nesaldinātu zaļo tēju.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.