Sastāvdaļas:
100 g svaigu zemeņu
1 banāns
1 kivi
100 g ananāsu sīrupā
1 apelsīns
150 g zemeņu jogurta
30 g mandeļu
Ja augļu salātus jūs vēlaties pasniegt svētku reizē, tad tos vajag arī attiecīgi noformēt. Vislabāk tos ir pasniegt porcijās, lielās stikla glāzēs, vai stikla saldā ēdiena trauciņos, kuru maliņas ir izdekorētas ar cukura ”gredzenu”. To pagatavot ir pavisam vienkārši. Iemērcat glāzi olas baltumā un tad, uzreiz mērcat to cukurā. Nopurinot lieko cukuru nost, noliekat, lai maliņas apžūst. Šādi pasniegti salāti būs īstens paradīzes baudījums!
Visus augļus nomazgājiet, notīriet, sagrieziet vienādos gabaliņos un samaisiet. Mandeles noblanšējiet, notīriet miziņu, sagrauzdējiet un tad sasmalciniet. Augļus pildiet trauciņos, pārlejiet ar jogurtu un uzkaisiet pa virsu drupinātās mandeles.
Viss ģeniālais ir vienkāršs!