London Escorts sunderland escorts asyabahis.org dumanbet.live pinbahiscasino.com sekabet.net www.olabahisgir.com maltcasino.net faffbet-giris.com asyabahisgo1.com www.dumanbetyenigiris.com pinbahisgo1.com sekabet-giris2.com www.olabahisgo.com maltcasino-giris.com faffbet.net betforward1.org www.betforward.mobi 1xbet-adres.com 1xbet4iran.com romabet1.com www.yasbet2.net www.1xirani.com www.romabet.top www.3btforward1.com 1xbet https://1xbet-farsi4.com بهترین سایت شرط بندی betforward
4.1 C
Rīga
piektdien, 18 oktobris, 2024

Lūk, kā ātri pagatavot sulīgu vistas krūtiņu ar garšvielām

 
melt-in-your-mouth-chicken-breast_6418-1024x683
pinterest.com

Ir brīži, kad negribas vai arī nav laika gatavot sarežģītus ēdienus. Šī recepte ļauj ātri un vienkārši pagatavot sulīgu, aromātisku vistu ar sieru un garšvielām. Šis brīnišķīgais ēdiens padarīs skaistāku piesātinātas darba dienas vakaru. Pārdomāts sastāvdaļu salikums ļauj izbaudīt sulīgu vistas gaļu, maigu siera mērces garšu un garšvielu aromātu.

Sastāvdaļas

  • 4–6 vistas filejas
  • 2/3 glāze vistas buljona
  • 1 iepakojums kausētais siers ar garšaugiem (120 g, labāk ņemt Bursen)
  • 1 sasmalcināts šalotes sīpols
  • 1 liela, sasmalcināta ķiploka daiviņa
  • 1/2 citrons (miziņa un sula)
  • 2 ēd.k. auksti spiestas olīveļļas
  • 1 ēd.k. milti
  • 1 tējkarote kaltēta bazilika
  • 1 tējkarote kaltēta oregano
  • 1 tējkarote kaltēta estragona
  • sāls un maltie pipari pēc garšas

Recepte

  1. Apsmērējiet filejas ar 1 ēd.k. olīveļļas, apkaisiet ar sāli un pipariem.
  2. Uzildiet lielo pannu vai katlu līdz vidējai temperatrūrai un gatavojiet filejas līdz tās kļuvušas baltas. Pēc tam nolieciet tās uz atsevišķa šķīvja.  
  3. Tajā pašā pannā pievienojiet 1 ēd.k. olīveļļu un apsautējiet šalotes sīpolu ar ķiploku, baziliku, oregano un estragonu aptuveni 2 minūtes.
  4. Iemaisiet garšaugu sieru, buljonu, citrona sulu un miziņu, ar slotiņu sakuliet, līdz izveidojusies viendabīga masa. Pēc tam pievienojiet miltus un vēlreiz kārtīgi sakuliet, līdz masa ir viendabīga.  
  5. Mērci 5-10 minūtes uzsildiet uz pannas, kamēr tā sabiezē.
  6. Pannai ar mērci pievienojiet vistas filejas un visu kopā vēl 2-3 minūtes pasautējiet.

Ēdienu dekorējiet ar svaigiem garšaugiem un pasniedziet karstu.
Labu apetīti!

avots: marketium.ru
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.