1.1 C
Rīga
svētdien, 24 novembris, 2024

Portobello sēnes ar spinātiem un sieru

 
  • 4 Portobello sēnes
  • 4 gab. Trikata Sniega bumbas ar baravikām
  • 1 liela sauja spinātu
  • 1 liels sīpols
  • 4 ķiršu tomātiņi
  • olīveļļa
  • sāls un pipariFoto (2)
  1. Portobello sēnes uzmanīgi notīri ar salveti un ar nazi izgriez sēnēm kātiņus, nemet tos ārā.
  2. Sagriez sīpolu un sēņu kātiņus. Pannā uz plīts ielej nedaudz eļļu un apcep sīpolus ar sēņu kātiņiem, pievieno sāli un piparus. Kad sīpoli apbrūnējuši, nogriez uguni un, kamēr panna vēl karsta, pie sīpoliem iemaisi spinātus, līdz tie noplok.
  3. Uzsildi cepeškrāsni 180 grādus karstu.
  4. Apslaki Portobello sēnes ar eļļu un kārto uz cepamās pannas, uz kuras uzklāts cepamais papīrs.
  5. Pildi katru sēni ar apceptajiem sīpoliem un spinātiem. Tad sadrupini virsū Sniega bumbas, smalki sakapātus lociņus un uz pusēm pārgrieztus ķiršu tomātiņus.
  6. Liec cepeškrāsnī cepties aptuveni 10-12 minūtes.
  7. Pasniedz kā piedevu grilētiem gaļas ēdieniem, salātiem vai ēd tāpat.

Padoms: siltā laikā sēnes var cept arī ārā uz grila.

Recepšu un fotogrāfiju autores: Justīne un Monika, Divi10.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.