19 C
Rīga
otrdien, 30 aprīlis, 2024

Krūšturim NĒ! Vai tomēr jā?

 

ts

Mūžīgais jautājums – labāk ir valkāt krūšturi vai tomēr to nevilkt. No vienas puses, labāk ir valkāt piemērotu krūšturi, no otras – īsto krūšturi atrast ir ļoti grūti. Dieviete.lv redakcija aptaujāja mūsu burvīgās lasītājas, un šeit ir daži viedokļi.

Ilona

Nezinu, laikam būšu kļuvusi par nūdisti dvēselē, bet man daudz labāk patīk staigāt bez krūštura. Brīvības sajūta, ērti, forši, vienīgais, ir viegli pamanīt – man ir vēsi vai esmu uzbudināta [smejas]. Bet es neiebilstu. Lai jau paskatās, varbūt uzlabošu dienu [smejas]. Es teiktu, ka labāk bez krūštura. Tiesa, ar manu mazo C izmēru ir ok, bet tām, kurām ir pilnīgāks C vai vēl lielāks, tur gan varētu būt grūtāk.

Madara

Man ir D izmērs, un krūšturis, patiesībā, ir liels palīgs ikdienā. Esmu mēģinājusi staigāt bez, bet tad sāp krūšu āda. Smagas tās melones, nezinu, kur man tādas radās, mammai un vecmammai nebija tik milzīgas [smejas]. Es tomēr palieku pie krūštura.

Evelīna

Esmu kautrīga, es bez krūštura varu tikai gulēt. Krekliņus ar atkailinātu muguru velku tikai tad, ja man ir lietojams silikona krūšturis. Ir tādi, kuriem ir silikona bļodiņas – viņas uzlīmē uz krūtīm, tad ar āķīti sasprauž priekšā kopā un ir gan normāls dekoltē, gan arī nekas neizspiežas, nekādi krūšu gali, nekas. Man vispār ir milzīga dažādu veidu krūšturu kolekcija. Esmu krūšturu fans.

Vita

Nezinu, kā citas, bet dienās, kad dzīvojos pa mājām, krūšturi nevelku. Vasaras laikā, atvaļinājumā jebkurā gadalaikā, brīvdienās, ejot uz dārzu. Priekš kam. Ejot uz darbu uz ofisu, iepērkoties, apmeklējot ārstu u.t.t. vai uz pasākumiem, tad gan velku, kaut kā mazliet neērti. Kas zina, varbūt drīz arī citur iešu bez krūštura.

 

Un kāds ir tavs viedoklis? Kā tev labāk patīk – ar krūšturi vai bez? Padalies ar mums! Raksti komentārā!

 

Lasītājas aptaujāja Dieviete.lv redaktore Lapsa

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.