16 C
Rīga
otrdien, 30 aprīlis, 2024

Slodze, kas nav jūtama, bet ir redzama

 

Slodzi piedzīvot, bet nejust – izklausās visnotaļ neticami, bet tas ir iespējams pavisam brīnišķīgā veidā, kuru sākotnēji iecienījušas franču dāmas. Lai uzzinātu, kas tad ir šis inovatīvais treniņu veids, kas šobrīd Latvijā ir pieejams tikai vienuviet, Dieviete devās uz BREEZE aquafit studiju Rīgā, Ausekļa ielā 11.

Cilvēka dzīvības avots ir ūdens, kustība un dzīvotprieks. Balstoties uz šo pārliecību, Latvijā ir izveidota BREEZE aquafit studija, kas apvieno visus šos trīs elementus sava pakalpojumā: kustību ūdenī, procedūras veselam ķermenim, kā arī veselīga uztura bāru.

AQUABIKE ir īpašs ūdens trenažieris, kura burvība slēpjas iespējā vienlaikus sportot un lolot ķermeni. Tas ir 3 vienā – ūdens, velosipēds, hidromasāža. Minoties ar velosipēdu, paralēli darbojas 18 hidromasāžas sprauslas, kuras masē ķermeņa problemātiskās zonas un hromoterapeitiskā gaisma rada relaksējošu vidi.

Treniņa laikā uz Akvabaika, spēka slodze ir daudz mazāka, tādēļ ka viss notiek ūdenī. Tas palīdz sasniegt redzamus rezultātus svara samazināšanā, ātrā laika posmā un palīdz uzturēt formu ar mazāku piepūli. Treniņš notiek 24 grādu ūdens temperatūrā.

Dievietes pārstāves viedoklis: “Tā bija brīnišķīga kardio treniņa pieredze! Sportojot ar aqubike, laiks paskrien nemanot un slodze tik pat kā netiek justa! Pateicoties video instruktāžai, uzmanību un koncentrēšanās spējas treniņam palīdz uzturēt treneris, kas TV ekrānā sniedz vingrinājumu norādījumus. Ūdens plūsma rada lielisku masāžas efektu paralēli treniņam, tāpēc tas kļūst par vēl lielāku piedzīvojumu! Intensīvs treniņš ūdenī palīdz daudz vieglāk un ar lielāku prieku veikt vingrinājumus, kuri citādāk radītu daudz lielāku nogurumu pēc treniņa. Arī acu priekšā esošais nobrauktā attāluma rādītājs stimulē paveikt pēc iespējas vairāk. Gan treniņa laikā, gan pēc tā varēju skaidri noprast, ka šo treniņu noteikti vēlos atkārtot!”

 

IETĪŠANA

BREEZE studija piedāvā dažādus piedāvājumus ietīšanās procesā, atbilstoši katras klientes vēlmēm un nepieciešamībām.

Ietīšana paredzēta ķermeņa masas samazināšanai, cīņai ar celulītu, organisma detoksikācijai. Stimulē lipolīzi, uzlabo asins mikrocirkulāciju, palīdz izvadīt toksīnus un ādu piesātināt ar vitamīniem, mikro un makroelementiem, efektīvi attīra ādu, normalizē sviedru dziedzeru darbību. Piemīt pretiekaisuma īpašības.

Dievietes pārstāves viedoklis: “Ietīšanās procesā tiek lieliski aktivizēta asinsrite. Izmantojot siltās aļģes un ietinoties tajās ar siltumefekta nodrošinošo plēvi, tiek radītas brīnišķīgas, siltas, patīkami dedzinošas sajūtas. Vislabāk ietīšanos veikt pēc treniņa, jo tad ķermenis jau ir sasilis un ietīšanās efekts tiek dubultots. Procesā ir iespēja patiesi relaksēties un izbaudīt ķermeņa transformāciju.”

MASĀŽA

Dievietes pārstāves viedoklis: “Masāža bija lielisks procedūras nobeigums, kuras ietvaros visa uzmanība tika pievērsta tieši konkrētā cilvēka problēmzonām. Aquabike treniņa laikā, ķermenis jau tika masēts ar ūdens plūsmas, burbulīšu palīdzību un pēc tam efektu pastiprināja BREEZE aquafit prasmīgās meistares rokas. Pēc abām procedūrām, aquabike treniņa un masāžas, sajūtas bija ļoti vieglas un patīkamas, taču, kā jau pēc kārtīga treniņa pienākas, neliels, taču patīkams nogrums lika sevi manīt.”

BREEZE aquafit studija piedāvā dažādas veselības un sporta programmas, kas palīdzēs sasniegt vēlamos rezultātus. Gan masāžas, gan ietīšanās savu efektu sasniedz līdz maksimālajai robežai tad, ja tiek apvienotas kopā ar kārtīgu aquabike nodarbību pirms tam. Pēc treniņa apmeklējuma un procedūru veikšanas, ir iespējams baudīt veselīgus kokteiļus enerģijai, imunitātei, ķermeņa attīrīšanai vai pretnovecošanās procesam, kas vēl vairāk pastiprinās vēlamo rezultātu sasniegšanu. BREEZE aquafit studija ir brīnišķīga platforma, kurā sports roku rokā ar relaksāciju palīdz sasniegt vēlamo rezultātu un dāvā lielisku pašsajūtu!

 

 

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.