6.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Nākamreiz, kad gribi sūdzēties, atceries šo!

 

Praktiski mums visiem ir tendence sūdzēties un pārdzīvot par to, kā mums dzīvē “neiet”. Problēmas darbā, ģimenē, attiecībās ar draugiem – tas viss izsit no līdzsvara, tomēr, kad vēlies par to sūdzēties – apstājies un padomā par šo!

Mēs ikdienā problēmām pievēršam pārāk lielu uzmanību, padarot tās daudz nozīmīgākas nekā tās patiesībā ir. Ja mēs iemācītos savaldīt savas emocijas un paskatīties uz problēmām no cita skatpunkta, mēs izdarītu pakalpojumu paši sev.

Lai tavu dzīvi padarītu vienkāršāku, esam šeit, lai tev palīdzētu ar vērtīgiem padomiem, ko darīt, ja kārtējo reizi gribi sūdzēties par to, cik viss ir slikti!

> Nākamreiz, kad gribēsi sūdzēties par to, cik tava dzīve ir slikta, atceries, ka kāds nesen ievilka savu pēdējo elpu.

>Nākamreiz, kad gribēsi sūdzēties par to, kas tev jāēd, atceries, ka pasaulē ir kāds, kurš nezina, no kurienes nāks viņa nākamā maltīte un vai tā vispār pienāks.

>Nākamreiz, kad gribi sūdzēties par savu mīļoto cilvēku vai kādu draugu, atceries, ka tajā brīdī ir kāds, kuram nav neviena tuvinieka un kurš jūtas vientuļš.

>Nākamreiz, kad gribēsi sūdzēties par savu nekārtīgo māju, atceries, ka ir cilvēki, kuri dzīvo uz ielas.

>Nākamreiz, kad gribēsi sūdzēties par savu darbu, atceries, ka ir cilvēki, kuri pelna daudz, daudz mazāk, un ir arī tādi, kuriem darba nav vispār.

>Nākamreiz, kad gribēsi sūdzēties par kāda cita rīcību, atceries, ka mums visiem ir savi mīnusi un ka mēs visi pieļaujam kļūdas.

>Pacenties vairāk skatīties uz to, kas tev ir, nevis to, kā tev nav! Dzīve ir daudz labāka, nekā tev šķiet!

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.