9.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Lūk, ko par tavām attiecībām pastāsta poza, kurā tu un tavs partneris guļat

 

Kāda ir jūsu mīļākā gulēšanas poza? Apķerot spilvenu vai savu partneri? Kā izrādās, tava un partnera gulēšanas poza var daudz ko pastāstīt par jūsu attiecībām.

Karotīte

Šī ir viena no klasiskajām gulēšanas pozām, kurā vīrietis ir „lielā karote”, kura no mugurpuses apskauj sievieti „mazo karoti”. Šī poza liecina par to, ka vīrietis vēlas sieviete aizsargāt.

Divas karotīties

Šī poza ir līdzīga iepriekš aprakstītajai, taču šeit starp vīrieša un sievietes ķermeni ir distance. Šo pozu bieži vien ieņem cilvēki, kas ir ilgstošās attiecībās – viņi vairs nav „salipuši kopā”, bet tāpat vēlas saglabāt nelielu tuvību.

Pretējās gultas puses

Varētu šķist, ka cilvēki, kas guļ šādā pozā, attiecībās ir nelaimīgi. Taču patiesībā tā nav. Viņi ir emocionāli saistīti, attiecībās jūtas droši un neatkarīgi.

Spilvens

Ja tev patīk gulēt uz partnera krūtīm, tad tas norāda uz svaigām attiecībām un kaislīgu mīlestību. Atzīsimies, visu nakti šādā pozā nogulēt nav ērti. Bet, ja attiecības ir jaunas, otram tuvāk gribas būt visu laiku.

Saskaršanās ar mugurām

Ja tu miega laikā neapskauj partneri, tas nenozīmē, ka neesat tuvi (kā jau minējām par vienu no iepriekšējām pozām). Ja jūsu muguras miega laikā saskaras, tas liecina par tuvām un mīļām attiecībām. Jūs novērtējat sava miega kvalitāti, taču tāpat ar mīļoto uzturat kontaktu un zināt, ka viņš ir blakus.

 

Avots: Soulpost.ru

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.