13.5 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Tev ir vajadzīgs vīrietis vai suns: Reāli padomi, kā to noteikt

 

Woman and her labradoodle dog driving with the car by Cristian Negroni on 500px.com

Katram no mums kāds ir vajadzīgs. Ikviens ir pelnījis kādu, ar ko veidot kopīgas atmiņas, taisīt smieklīgas pašbildes un doties ciemos pie vecākiem. Bet dažkārt var būt grūti saprast, ko īsti tev vajag – vīrieti vai mazu, mīļu mopsīti. Aplūko šos amizantos padomus un izdari savu izvēli!

Ja tu meklē kādu, ar ko dalīt savu dzīvi, tev ir vajadzīgs… SUNS! Ne velti suns tiek uzskatīts par cilvēka labāko draugu. Lai arī, kur tu dotos un, ko darītu, suns būs tavs kompanjons!

Ja tu meklē kādu, ar ko mesties piedzīvojumos, tev ir vajadzīgs… SUNS! Suns vienmēr priecāsies doties pārgājienā, peldēt, pastaigāties pa mežu, braukt automašīnā (visbiežāk)… Jums kopā būs neaizmirstams laiks!

Ja tu meklē beznosacījuma mīlestību, tad tev ir vajadzīgs… SUNS! Suns tevi mīlēs, neraugoties uz taviem trūkumiem un dīvainībām. Suni tu vari atstāt mājās vienu uz vairākām stundām, un viņš nemaz nedusmosies. Kad tu pārnāksi mājās, viņš tevi mīlēs vēl vairāk un tā, it kā nebūtu redzējis veselu mūžību.

Ja tu meklē kādu, kam var uzticēt noslēpumus, tad tev ir vajadzīgs… SUNS! Tu vari būt pārliecināta, ka suns tavus noslēpumus nevienam neizstāstīs. Pie tam, viņš redz visu, ar ko tu nodarbojies viena pati savā mājoklī, un viņš neko nepārmetīs. Tā vietā viņš leks tev virsū un nolaizīs visu seju!

Ja tu meklē kādu, kas uz tevi paļaujas, tad tev ir vajadzīgs… SUNS! Lai suns spētu normāli dzīvot un vispār izdzīvot, tu viņam nepārprotami esi vajadzīga. Rūpes par savu mazo draudziņu ļaus tev sajusties labāk, un piešķirs tavai dzīvei jēgu!

Ja tu meklē kādu, kas aizstāvēs tavu godu, tev ir vajadzīgs… SUNS! Ja suns sajutīs, ka tu esi briesmās, viņš metīsies tevi glābt un aizstāvēt. Labs miesassargs! + Ja viņš jutīs, ka esi saskumusi, viņš nāks tevi uzmundrināt, kā vien pratīs. Mīļi, vai ne?

Ja tu meklē kādu, ko naktī samīļot, tev ir vajadzīgs… SUNS! Suns tev visu nakti sildīs sānus, neatņems segu un no rīta sabučos. Vai nav lieliski?

Ja tu meklē kādu, ar ko nodarboties ar seksu, tev ir vajadzīgs… VĪRIETIS! Tas arī viss.

Avots: Elitedaily.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.