1.4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Piecas frāzes, no kurām vienmēr sākas strīds (labāk izvairies)

 

Couple fight hard in the morning by Cristian Negroni on 500px.com

Viss bija klusi un mierīgi, bet nez kāpēc tu TO pasaki, un sākas drāma ar vīru…

Tu tiešām varēsi to izdarīt?

Varbūt labāk izsauksim santeniķi/elektriķi?… Tu vienkārši vēlies parūpēties par to, lai tavs partneris nepavada visu brīvo vakaru, ņemoties gar vadu vai cauruļu mudžekļiem. Pie tam, bez garantētā teicamā rezultāta. Bet, ja vien tu zinātu, ka 99% vīriešu šī frāze šķebina un izsauc viņos dusmas? Tu šaubies par viņa spējām? Tu neuzticies viņa zināšanām un pieredzei?

Es izmetīšu to kreklu!

Sen bija laiks. Tavās acīs tas jau sen nav krekls, bet gan veca un briesmīga lupata. Bet viņam tas ir mīksts, ērts un mīļš apģērba gabals. Labāk nākamreiz neko nesaki. Viņš ir pieaudzis cilvēks un, lai pats tiek galā ar savu skapi. Nevajag viņam norādīt, ko darīt un nevajag pārkāpt viņa privāto lietu robežas.

Kāpēc tu nevari būt kā…?

Kā tavs tētis? Kā viņa tētis? Kā Brets Pits? Tātad, tu vienkārši interesējies, kāpēc tavam vīrietim nepiemīt kāda tāda īpašība, kas ir citam vīrietim. Bet viss, ko vīrs dzird ir: „Tu neesi tāds, kādu es vēlētos.”

Tu kādreiz vari kaut ko izdarīt normāli?

Ļoti provokatīvs jautājums. Tu liec viņam manīt, ka viss, ko viņš dara, ir nepareizi, bet tu pati visu dari tieši tā, kā vajag. Varbūt tā arī ir, taču tavs vīrs šo jautājumu uztvers kā brīdinājumu, kritiku un mēģinājumu viņu kontrolēt.

Es taču teicu!

Šī frāze spēj izbojāt jebkuras attiecības. Borē to viņam prātā biežāk, un tu redzēsi, ka drīz vien viņš aizbēgs. Vienkārši izmet šo frāzi no sava vārdu krājuma!

 

Avots: Cluber.com.ua

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.