8.2 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

11 lietas, ko vīrietis vienmēr pamana sievietē (pat, ja tā nešķiet)

 

The whisper by Patricio Morales Perez on 500px.com

Mums bieži šķiet vien šķiet, ka vīrietis sievietē ievēro tikai krūtis un dibenu. Bieži tā arī ir pirmā lieta, kam viņi pievērš uzmanību. Taču tas nebūt nav viss, ko viņi redz. Tici vai, nē, bet viņi redz daudz vairāk.

Tava personība. Tieši šis punkts ir svarīgs tajā, vai starp tevi un vīrieti izveidosies nopietnas attiecības. Jo, kuram gan ir vajadzīga skopa, melīga un skarba sieviete?

Tavi nagi. Nē, viņš neatpazīst aktuālās manikīra modes tendences, taču viņš noteikti pamanīs to, cik tīri un kopti ir tavi nagi. Tas ir nozīmīgs rādītājs tajā, cik ļoti sieviete rūpējas par sevi.

Tavs finansiālais stāvoklis. Tas ir diezgan privāts, bet vīrietim svarīgs jautājums. Ja tu pelni vairāk par viņu, viņam ir jāapdomājas, vai viņš spēs to pieņemt. Ja mazāk – viņam jāsaprot, vai nedzenies pēc vieglas dzīves viņa paspārnē.

Cik laimīga tu esi. Neviens nevēlas būt kopā ar nelaimīgu sieviete, kura visapkārt redz tikai sliktu.

Tavs pašnovērtējums. Vīriešiem patīk izteikt sievietēm komplimentus. Taču pastāvīgi mēģinājumi pārliecināt sievieti par to, ka viņa ir skaista un vīrieša cienīga, ir pārāk daudz. Sievietes ar zemu pašvērtējumu ir vajadzīgas tikai tirāniem, kuri meklē sev vieglu upuri.

Tava stila izjūta. Mode nav domāta tikai sievietēm. Arī vīrieši tai pievērš uzmanību. Daudziem tas, kā tu esi ģērbusies, var būt galvenais faktors, lai izlemtu, vai ir vērts turpināt tikties.

Tava sociālā dzīve. Tev patīk puiši, kuriem ir daudz draugu un aktīva sociālā dzīve? Arī puišiem ir līdzīgi. Protams, tas nenozīmē, ka tev ir jābūt visos pasākumos un vienmēr uzmanīvas centrā. Svarīgi, lai tev ir kaut kāda sava dzīve ar draugiem.

Cik tu esi patstāvīga. Ja vīrietis sāk tevi izskatīt kā nopietnu kandidātu attiecībām, viņam ir svarīgi pievērst uzmanību tam, cik patstāvīga tu esi un cik viegli tiec galā ar ikdienas darbiem.

Tavs smaids un smiekli. Vīrieši to dievina! Tieši tāpēc jautras un smaidīgas meitenes piesaista vairāk uzmanības.

Tava smarža. Daudzi vīrieši vienkārši jūk prātā, sajūtot patīkamu sievietes aromātu. Nav svarīgi, vai tās ir dārgas smaržas, šampūns vai roku krēms. Ja viņam smarža patiks, viņš tevi atcerēsies.

Cik atvērta tu esi mīlestībai. Vīrieši ievēro to, cik brīva tu esi viņa klātbūtnē un cik atvērta jaunām attiecībām. Reti kurš vīrietis gribēs „lauzt” sievieti, tikai, lai iegūtu viņas uzmanību.

 

Avots: Soulpost.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.