2.2 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Deviņi veidi kā brāļi un māsas padara tevi laimīgāku, veselīgāku un labāku

 

Three siblings in nature by Jaromír Chalabala on 500px.com

Protams, ir laiks, kad jūs labprāt cits citu nožmiegtu, bet kopumā dzīve ar brāļiem un māsām var būt patiesi lieliska. Nopietni. Lūk, iemesli:

Nākotnē brāļi un māsas tavu dzīvi var darīt jautrāku. Tuva saikne ar brāli/ māsu pusmūžā un vecumdienās ir cieši saistīta arī ar labu garastāvokli un labu kopējo veselības līmeni. Tāpat ģimenes locekļa atbalsts var pasargāt no vientulības vecumdienās un pagarināt dzīves ilgumu.

Bērnības fotogrāfiju apskatīšana var sekmēt optimismu. Ņem un kopīgi pāršķirsti tos vecos, smagos ģimenes fotoalbumus. Nostaļģija var uzlabot tavu garastāvokli un atstāt pozitīvu iespaidu uz tavām emocijām.

Māsa var uzlabot tavu garīgo veselību. Ģimenes sievietes ir labākās! Ciešas attiecības ar māsu (vecāku vai jaunāku) pasargā tevi no vientulības, vainas izjūtas un zema pašvērtējuma.

Tie, kuri uzaug kā jaunākie bērni, varētu būt jautrāki un un azartiskāki. 2015.gadā kādā aptaujā tika noskaidrots, ka tieši jaunākie bērni ģimenē sevi uzskata par jautrākajiem un ar labāko humora izjūtu. Tikmēr vecākie brāļi un māsas sevi uzskata par nopietnākiem. Tāpat jaunākie bērni labprātāk dodas meklēt piedzīvojumus.

Vecākie bērni dabiski izaug par atbildīgākiem. Iemesls jau ir diezgan pašsaprotams. Vecāki vienmēr vecākajiem bērniem uztic jaunāko pieskatīšanu un dažkārt pat audzināšanu. Tāpat viņi vairāk koncentrējas uz ģimeniskām vērtībām un lojalitāti.

Vidējie bērni ģimenē ir miera nesēji. Tieši viņi piedāvā vislabākos kompromisus, un prot izšķirt strīdus starp jaunākajiem un vecākajiem bērniem. Tāpat viņi ir sabiedriskāki un labās attiecībās gan ar jaunākiem, gan vecākiem cilvēkiem. Izklausās gana loģiski.

Brālis/ māsa uzlabo arī fizisko veselību. Ir skaidrs, ka bērnībā bez fiziskajām aktivitātēm neiztikt. Taču arī pieaugušo vecumā daudzi ģimenes locekļi labprāt pavada laiku kopā, dodoties pārgājienos, peldot, spēlējot futbolu, basketbolu, volejbolu. Par aktīvu dzīvesveidu!

Laika pavadīšana ar brāli/māsu samazina stresu. Tas ir tad, ja tu brāli/māsu uzskati par vienu no saviem labākajiem draugiem. Pavadot laiku kopā, nav laika domāt par stresaino darbu vai rēķinu maksāšanu. Ja tevi nomāc stress, aizej iepirkšanās kūrē ar māsu. Redzēsi, tas darbojas.

Viņu iepriecināšana tevi dara laimīgu. Prieks gan viņiem, gan tev. Zini, ka tavam brālim ļoti garšo šokolādes saldējums? Pārsteidz viņu, un nopērc viņam to! Zini, ka tavai māsai patīk pastaigas parkā? Piedāvā viņai pastaigu kopā! Otra iepriecināšanas veidu ir daudz. Tu jau labāk pazīsti savus brāļus/māsas.

 

Avots: Huffingtonpost.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.