11.1 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Tu vēlies pārtraukt attiecības, bet baidies: Kas par to liecina?

 

Самара by Marat Safin on 500px.com

Tu vēlies pārtraukt attiecības, bet nezini, kā. Tā rezultātā tu vari kļūt pasīvi agresīva – just aizkaitinājumu par katru nieku un strīdēties par neko. Tu vienkārši vēlies novest partneri tik tālu, lai viņš pirmais gribētu ar tevi izšķirties. Tā tu ietaupītu savus spēkus šajā „netīrajā darbiņā”.

Jebkurā gadījumā, parasti paiet diezgan ilgs laiks no brīža, kad mēs izlemjam, ka vēlamies šķirties, līdz tam, kad tas beidzot notiek. Lūk, kā parasti uzvedas tie, kas vēlas un gatavojas šķirties:

Tu domā par to, ka varētu izvākties…un ceri, ka attālums pats izbeigs jūsu attiecības. „Nē, dārgais, nevajag manis dēļ braukt cauri visai valstij. Mēs būsim kopā attālināti”. Un ceri, ka drīzumā viņš vienkārši pārstās tev zvanīt.

Tu būvē ambiciozus plānus (tikai sev). Tu izlem nodarbināt sevi, cik vien spēj. Regulārs sporta zāles apmeklējums, ķīniešu valodas kursi, izšūšanas kursi… Tu vienkārši visu laiku vēlies atrasties ārpus mājas.

Tu draudzenēm stāsti par savām attiecību problēmām. Tu visiem sūdzies, cerot saņemt padomu „šķiries”. Tu vēlies to dzirdēt, lai kaut nedaudz tiktu vaļā no pārmetumiem un atbildības par savu rīcību.

Tevi kaitina, kad viņš izrāda savas jūtas publiski. Kad viņš mēģina turēt tevi aiz rokas, tu atraujies. Tu gandrīz vai kliedz, kad viņš sabiedriskajā transportā mēģina tevi noskūpstīt. Visi viņa centieni pievērst tavu uzmanību, tev šķiet nožēlojami.

Tu ienīsti runāt par nākotni. Jo sirds dziļumos tu jau esi izlēmusi, ka nekādas nākotnes jums nebūs. Tikai tu viņam neesi to vēl pateikusi…

Tu darbā pavadi vairāk laika. Rāpies augšā pa karjeras kāpnēm vai mēģini aizbēgt no partnera?

Doma par krāpšanu kļūst arvien saistošāka. Tas tevi vairs nebiedē, un apkārtējo vīriešu uzmanība kļūst arvien patīkamāka. Tu gandrīz vai vēlies piekrāpt un tapt pieķerta, lai tikai varētu vieglāk izšķirties.

Tu savu dzīvi uzskati par bezjēdzīgu. Tev šķiet, ka, kamēr esi attiecībās, tikmēr nenotiek nekāda kustība uz priekšu. Tu tajā vaino partneri.

Tu jūti, kā viņš attālinās, bet neko nedari lietas labā. Tā vietā, lai censtos glābt attiecības, tu plūsti pa straumi, jo patiesībā vēlies, lai viss beidzas tieši šādi.

Tu sāc sarunas „tu man esi pārāk labs” stilā. Tu taču saproti, ka patiesībā viņš nav vainīgs. Tu vienkārši negribi būt ar viņu kopā, bet negribi arī pārlieku sāpināt.

 

Avots: Soulpost.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.