2.8 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Uzzini, no kādām sievietēm normāli vīrieši izvairās

 

Viņa čīkst un regulāri sūdzas. Viņai vienmēr ir problēmas. Dāmas, saprotiet, vīriešiem nepatīk sievietes, kuras it visā saskata problēmu. Lūdz pēc palīdzības tad, kad tiešām kaut kas nopietns noticis, bet nevajag vīrietim sūdzēties par visu. Iemācies patstāvīgi risināt problēmas.

Viņa vīrieti „zāģē”. Daudzi vīrieši speciāli ilgāk paliek darbā, tikai lai nevajadzētu doties mājās, kur gaida sieviete „zāģis”. Kad viņš nāk mājās, viņš cer sagaidīt sievieti, kas būs labā omā vai vismaz neitrāla, nevis uzreiz bruks virsū ar pārmetumiem. Arī vīriešiem ir nepieciešama atpūta. Un nevajag sagaidīt mājās ar frāzi „še, iznes miskasti”.

Viņa pārņem vadību it visā. Nav šaubu, ka vīrietim patīk sievietes ar mugurkaulu, bet visam ir jābūt ar mēru. Lēmumus attiecībās ir jāpieņem abām pusēm (vai vīrietim, jo viņiem tā patīk). Dod viņam iespēju pieņemt lēmumus un pašam kļūdīties. Viņi mācās tikai no savām kļūdām. Tā vīrietis kļūst par vīrieti.

Viņa regulāri kaut ko pārmet. Vīrietis sēž mājās, kaut ko dara, kad tu viņam saki: „Ej, iznes miskasti! Un pienaglo to grīdas līstīti!” Pēc laiciņa sākas pārmetumi: „Tu manī neklausies, tu mani necieni, es jau nedēļu tev par to līsti saku…” Bet viņš? Viņš pat nedzirdēja, ka viņa viņam kaut ko teica, jo vīrieši nespēj vairākus darbus darīt vienlaicīgi. Kad viņš ir aizņemts ar savām lietām, viņš neko citu vairs neuztver. Gribi parunāt? Lai viņš pabeidz savus darbus, un tad arī varēsiet parunāt.

Viņa slikti izskatās. Te pat jebkādi komentāri ir lieki. Sievietei ir jārūpējas par sevi un jāciena sevi. Neviens normāls vīrietis nepievērsīs uzmanību nekoptais sievietei, kurai ir nolupusi nagu laka, nemazgāti mati, netīrs apģērbs utt.

Viņa „dzīvo attiecībās”. Sieviete, kurai nav savu interešu, nav interesanta. Reti kuram vīrietim vajag sievieti, kurai ārpus attiecībām un mājām nav nekādas dzīves un interešu. Noteikti arī pašam vīrietim ir hobiji, un viņš negrib dzirdēt savā virzienā pārmetumus no sērijas „kāpēc tu ej spēlēt futbolu, bet man jāpaliek vienai mājās?”

Strīdus viņa nes ārā no mājām. Nekādā gadījumā nedrīkst ar vīrieti strīdēties vai apvainot viņu publiskā vietā. Aizejiet mājās un tad risiniet savas problēmas. Nevienam nav jāzina, ka strīdaties. Arī vecākiem, nē. Gudra sieviete pēc strīda neskries zvanīt savai mammai vai draudzenei, lai par to pasūdzētos. Tas vienkārši nav forši.

 

Avots: Womanhi.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.