Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
16 C
Rīga
pirmdien, 16 septembris, 2024

Astoņas lietas, kas spēs patīkami “atsvaidzināt” tavu intīmo dzīvi

 

Julia III by Galina Tcivina on 500px.com

Lieliska seksa noslēpums ne vienmēr slēpjas satriecošā fiziskajā sagatavotībā vai visas kamasutras pārzināšanā. Dažreiz satriecošs sekss slēpjas jaunā, seksīgā apakšveļā, frāzē vai rotaļlietā. Lūk, vēl astoņas viegli īstenojamas lietas, kas var dažādot tavu intīmo dzīvi:

Izsmidzini nedaudz smaržu

Uzklāj sev iemīļotās smaržas, lai noskaņotos uz romantiskas nots. Pareizais noskaņojums ir svarīga, bet nepietiekami novērtēta seksa daļa. Vēl iededz sveces, izvēdini istabu, nomaini gultas veļu un…

Ieslēdz mūziku

Hip hops, pops, R&B… Variantu ir ļoti daudz! Sagatavo seksīgas mūzikas pleilisti, kura kļūs par jūsu nakts fonu. Lai arī ko tu izvēlētos, obligāti iekļauj dziesmas, kas jums abiem ļoti patīk un uzvedina uz „pareizajām”domām… Pie tam, vai esi kādreiz mēģinājusi mīlēties mūzikas ritmā? Jauns izaicinājums?

Masturbē

Nav svarīgi vai tu to dari viena, vai kopā ar partneri. Masturbācija nekad nenāk par ļaunu. Parādi savam partnerim, kas un kā tev vislabāk patīk. Viņš to nevar zināt, ja tu pati savu ķermeni nepazīsti. Iepazīsti to…

Dejojiet

Dariet to lēnām un izbaudiet cits cita klātbūtni. Dariet to pirms došanās uz guļamistabu, un tu sajutīsi patīkamu satraukumu. Lai dejotu, nav jāgaida īpašs notikums (kāzas, balle). Pārvērt to par savas ikdienas neatņemamu sastāvdaļu, jo tā patiesi spēj satuvināt.

Pastāsti savam partnerim, ko tieši vēlies

Ja tu nekad neesi tā kārtīgi mēģinājusi noformulēt domu par to, ko vēlies, tad tagad ir īstais laiks to darīt. Runājiet neķītrības – tas var būt ļoti erotiski un aizraujoši. Ja tā nav tava stiprā puse, tad sāc vienkāršu sarunu veidā stāstīt par to, kas tev patīk.

Spēlējiet lomu spēles

Medmāsa? Seksīga apkopēja? Santehniķis? Striptīzdejotājs? Pievērsieties lomu spēlēm un īstenojiet savas fantāzijas.

Izlasiet erotisku stāstu

Nav nekā uzbudinošāka kā laba grāmata. Izlasiet erotisko romānu vai vienkārši kādu īsu stāstu. Šāda veida informācija liek tev darbināt savu iztēli, tāpēc sajūtas un uzbudinājums ir vēl spēcīgāks nekā, ja skatās erotiskās filmas.

Eksperimentē ar rotaļlietām

Ja nekad neesi to darījusi, tad tagad būtu īstais laiks. Izmēģini vibratoru. Tā ir papildus stimulācija un bauda tev. Un pastāv diezgan liela iespēja, ka tava bauda sniegs vēl lielāku baudu tavam partnerim. Ķēdes reakcija!

 

Avots: Soulpost.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.