6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Atziņa: Gaidi to vīrieti, kuru ir vērts gaidīt

07/05/2017 09:49
 

Gaidi to vīrieti, kurš zina, ka gaida tevi.

Viņš nav tāds kā pārējie, kuri parasti tev gadījās ceļā. Viņš nav tāds kā visi tie vīrieši, kuri beigu beigās lika tev vilties. Viņš nav tāds kā tavs bijušais, kurš salauza tavu sirdi.

Viņš netic brīvām attiecībām, un nemocīs tevi vairāku mēnešu garumā. Viņš neuzskatīs tevi par savu rezerves variantu un veltīgi netērēs tavu laiku.

Viņš tic vecmodīgai mīlestībai, kuru mūsdienās gandrīz neviens vairs nepazīst.

Sarakstes, kura ne pie kā nenoved, vietā, viņš labprātāk tiekas klātienē, jo viņš vēlas tevi patiesi iepazīt. Tā vietā, lai spēlētos ar tevi un jauktu tavu prātu, viņš ir godīgs savās jūtās pret tevi. Tā vietā, lai veltītu tev tikai nedaudz uzmanības, viņš velta tev visu savu mīlestību.

Viņš zina, ko tu viņam nozīmē, un izdarīs visu, lai pierādītu savu jūtu patiesumu. Viņš grib būt ar tevi, un nekas viņam nespēj traucēt to īstenot.

Gaidi vīrieti, kurš negaida ideālu sievieti un ideālas attiecības.

Viņš negaida sievieti ar nevainojamu ādu un šauru vidukli. Viņu nevar apmuļķot ar ārējo izskatu un fizisko pievilcību.

Viņu gūstā ir sagrābušas tavas acis, kuras iemirdzas sajūsmā, kad skaties savu mīļāko filmu. Viņš apjūsmo tavu neatkarību un cīņas sparu. Viņš iemīlas tavā pieredzē, tavā pagātnē, vērtīgajās dzīves mācībās, kuras šodien tevi ir padarījušas par spēcīgu personību.

Viņu priecē tavi smiekli, un viņš zvēr, ka darīs visu, lai tu smietos vienmēr. Viņš rūpējas par tevi arvien vairāk un vairāk, jo tu viņa dzīvē kļūsti par svarīgu cilvēku.

Viņam pietiek ar to, kāda tu esi, jo viņš zina, ka ideālu attiecību nav. Viņš saprot, ka patiesa mīlestība prasa lielu darbu. Un, neraugoties uz mīklaino nākotni, viņš ir gatavs tajā iet ar tevi.

Gaidi vīrieti, kurš nav ideāls, bet katra viņa ķermeņa daļa ir tā vērta, lai gaidītu.

Viņš nav tas sapņu vīrietis, kuru tu biji iztēlojusies. Viņš neatbilst visiem punktiem tavā ideālā vīrieša sarakstā. Viņš nav divus metru garš, blonds un zilām acīm. Bet, kad runa ir par tevi, viņš nekad nepārstāj cīnīties. Viņš nekad nepārstās cīnīties. Un kaut kur dvēseles dziļumos tu zini, ka viņš nekad nebeigs tevi mīlēt.

Pats trakākais ir tas, ka tu pret viņu jūti to pašu.

Gaidi vīrieti, kurš ir gaidīšanas vērts, jo, kad tu viņu satiksi, tu sapratīsi, kāpēc gaidīji.

 

Avots: Soulpost.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.