1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Neaplaupi sevi! Piecas lietas, kas notiek, ja tu tēlo orgasmu

 

Svetlana IX by Galina Tcivina on 500px.com

Orgasma tēlošana nav labākais veids, kā dzīvot. Jā, uz brīdi tas varētu piepacelt partnera ego, bet ilgtermiņā jūs abi kļūstat par zaudētājiem. Lūk, kāpēc tev būtu jāpārstāj tēlot:

Tu negūsti labumu savai veselībai. Jau sen ir pierādīts, ka orgasms spēj uzlabot miegu, īslaicīgi mazināt sāpes, mazināt stresu, uzlabot imunitāti un koncentrēšanās spējas un vispār kopējo labsajūtu. Ja tu tēlo orgasmu, tu, saprotams, neko no tā negūsti.

Tavs partneris turpinās darīt nepareizi. Liela seksa daļa ir tā, ka partneri pēta viens otru un saprot, kas viņiem patīk. Kad mēs izjūtam orgasmu, mēs partnerim signalizējam par to, kas mums patīk. Partneris, kuram patiesi rūp tava labsajūta, to piefiksēs un izmantos arī citās reizēs. Kas notiks, ja tu tēlosi? Partneris nezinās, kas patiesi tev sagādā baudu, un turpinās darīt to pašu, ko vienmēr, jo domās, ka tas ir tas, kas tev patīk. Apburtais loks! Tas, ko tu vari darīt, ir: velti laiku sev, saproti, kas tev patīk, nekautrējies pamācīt partneri, un tu redzēsi, kā viss vēršas uz labo pusi.

Tēlošana ir krāpšanās. Tavs partneris var uzzināt, ka tu krāpies. Kā tas ietekmēs viņa ego, ir atkarīgs no tā, kā viņš izturēsies pret faktu, ka tu meloji. Lai arī konkrētajā brīdī tu viņu iepriecini, pamatā jūsu seksuālās attiecības tiek balstītas uz meliem. Domā, ka viņš neuzzinās? Nu, ir jābūt ļoooti labam aktierim, lai spētu notēlot tik dabiski, kā tam būtu jābūt.

Tēlošana var iznīdēt jūsu seksuālo dzīvi. Tas ir pavisam vienkārši – orgasms ir lieliska sajūta, un tā noteikti motivē tevi vairāk nodarboties ar seksu. Kad tu orgasmu neizjūti, sekss ātri kļūst par kaut ko kaitinošu un apnicīgu.

Tavai labsajūtai ir nozīme. Kad tu tēlo orgasmu, tu norādi uz to, ka tava labsajūta tev nav tik svarīga. Tu ne tikai aplaupi sevi, bet arī nozodz savam partnerim iespēju tevi no sirds apmierināt. Tu zaudē to īpašo saikni, kuru var iegūt tikai no orgasma.

 

Avots: Huffingtonpost.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.