15.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Tava patika ir kļuvusi par apsēstību: 10 pazīmes, kas par to liecina

 

smart phones everywhere by Cristian Negroni on 500px.com

Tas nav nekas nenormāls – sajūsmināties par vīrieti mazliet vairāk nekā to dara citi, jo, nu, viņš tev patīk. Taču, neraugoties uz to, ir jāzina, kad apstāties un „nepāršaut pār strīpu”. Lūk, pazīmes, kas liecina, ka tu ar viņu esi pārāk apsēsta:

Tu nepārtraukti pēti viņa sociālos tīklus. Liela daļa sieviešu mīl ielūkoties tajā, ko publicē jaunā simpātija. Par problēmu tas kļūst tad, kad katru dienu tu sāc ar viņa profilu izskatīšanu vai komentāru pētīšanu bildei, kas publicēta pirms pieciem gadiem.

Tu apvainojies, kad viņš uz tavām ziņām neatbild pietiekami ātri. Jā, piecas minūtes var šķist kā vesela mūžība, bet cilvēkiem ir darbs, hobiji un draugi. Tikai tāpēc, ka viņš sarunas vidū pēkšņi neatbild pietiekami ātri, nenozīmē, ka viņš jau tiekas ar citu. Ļauj viņam dzīvot, un viņš atbildēt līdz ko būs iespēja.

Tu esi greizsirdīga pret visām sievietēm viņa dzīvē. Jā, dažiem vīriešiem ir apšaubāmas, draudzīgas attiecības ar sievietēm. Taču ir arī daudzi, kuriem patiesi sievietes ir labas draudzenes. Un, kā ar viņa māsām un māsīcām? Nē, nē. Izbeidz rīkot greizsirdības scēnas nevietā.

Tu sāc viņu kontrolēt. Viņa telefona un datora pārbaudīšana, dažādu pierādījumu pieprasīšana, paskaidrojumi… Tas viss tevi parāda sliktā gaismā.

Tavs garastāvoklis ir pilnībā atkarīgs no viņa. Ja viņš tev uzraksta jauku ziņu, tu smaidi. Ja viņš pasmaida citai sievietei, tu dusmojies. Tas vēl nav traki. Par problēmu tas kļūst tad, kad tu nevari izbaudīt vakaru ar draudzenēm, jo viņš neuzspieda „patīk” tavam pēdējam selfijam.

Tu nebeidz par viņu runāt. Visas mēs ejam cauri fāzei, kurā spējam runāt tikai par vīrieti, kas patīk. Bet tas vairs nav forši, ja viņš ir tavs vienīgais sarunu temats.

Viņa dēļ tu maini savus paradumus. Klausies viņa mīļāko mūziku? Jā, kāpēc, nē. Kļūsti par „bārbiju”, tāpēc, ka viņš izteicās, ka viņam patīk tādas sievietes? Nē, tā nedari. Ja tu viņam nepatīc tāda, kāda esi, tad, lai viņš meklē sev citu. Esi tu pati!

Tu viņam nepārtraukti raksti. Tiešām visu laiku. Paēdu pusdienas, izgāju ārā ar suni, nolakoju nagus, satikos ar draudzenēm, nomazgāju logus, izgludināju veļu utt…

Tu izvirzi prasības. Katrām attiecībām ir savs ritms, tāpēc nevajag jau pēc pirmajiem randiņiem pieprasīt dzīvošanu kopā, bildinājumu un bērnus.

Tava dzīve griežas ap viņu. Protams, viņš būs tavas dzīves prioritāte, taču nav normāli, ja jūs tiekaties tikai divas nedēļas, bet viņš tev ir svarīgāks par pašas draugiem un ģimeni. Neaiziet uz vectēva dzimšanas dienas ballīti, tikai tāpēc, ka vīrietis uzaicināja tevi uz randiņu? Vairāk kā nejauki…

 

Avots: Bolde.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.