6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Ja tu man pajautātu, kāpēc tu man patīc, lūk, ko es tev atbildētu

 

♥ by Katy Martynova on 500px.com

Tu man patīc, jo vienkārša ziņa no tevis pilnībā pārvērš manu dienu. Jebkura slikta diena ātri vien kļūst par labu.

Tu man patīc, jo, tajās dienās, kad mēs netiekamies un nerunājam, es pārlasu mūsu sarakstes un smaidu tā, it kā lasītu pirmo reizi.

Tu man patīc, jo pirmo reizi, kad lasīju tevis sūtītās ziņas, es nespēju novaldīd smaidu, un es burtiski staroju! Pat apkārtējie cilvēki to pamanīja.

Tu man patīc, jo, lai gan mums ir daudz kopīga, mums ir arī daudz atšķirīga, un mums ir interesanti vienam otru iepazīt.

Tu man patīc, jo tev ir savas kaislības un sapņi, un tādā veidā tu mani iedvesmo sekot saviem sapņiem.

Tu man patīc, jo tu esi radošs, un atklāj manī to, kas sen jau bija aizmirsts.

Tu man patīc, jo esi ar mani kopā. Tu izplāno pārsteigumus un vienmēr piepūlies, lai viss izdotos. Tu vienmēr nāc ar interesantām idejām un nodarbēm, kuras mēs kopīgi varam baudīt.

Tu man patīc, jo, kopš laika, kad tev satiku, es esmu kļuvusi daudz laimīgāka. Tu manī ieviesi jaunu cerību pret mīlestību.

Tu man patīc, jo esi gudrs. Tu esi ziņkārīgs, un zini mazliet no visa. Tava asprātība un zināšanas nebeidz mani aizraut, tāpēc es varu tevī klausīties stundām ilgi.

Tu man patīc, jo dažkārt esi neveikls un dīvains, bet tu nekad necenties to slēpt. Tu esi viens no tiem retajiem cilvēkiem, kurš ir patiess un vienkāršs.

Tu man patīc, jo kopš mūsu pirmās tikšanās reizes es zināju, ka esi tas, kuram varu uzticēties ar visu savu sirdi. Es varu pilnībā tev uzticēties un nebaidos tev līdzās būt vāja.

Tu man patīc, jo mēs abi esam nonākuši šajā stāvoklī pavisam nejauši. Nemaz nenojaušot, ka kaut kas tāds vispār notiks. Un man patīk, ka mēs abi šajā brīdī esam laimīgi.

Tu man patīc, jo skaties uz mani. Kad es runāju, tu skaties man acīs. Kad es pārdzīvoju, tu skaties uz mani tā, it kā es būtu brīnišķīga, un es tev ticu.

Un visvairāk tu man patīc tāpēc, ka tu esi tu.

 

 

Avots: Soulpost.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.