8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Piecas lietas, kas iznīcina tavu seksuālo dzīvi

 

Young couple kissing in bed with inverted position by Cristian Negroni on 500px.com

Meli par patiesajām vēlmēm

Reti kurš cilvēks spēj pavisam brīvi runāt par savām seksuālajām vēlmēm un pat dīvainībām. Sirds dziļumos mēs baidāmies no atraidījuma, nicinājuma un pat apsmiekla no otra cilvēka puses. Sekss ir intīma padarīšana, kuru apvij apkārtējo cilvēku stereotipi. Vainas apziņa par savām vēlmēm pakāpeniski iznīcina tavu seksuālo dzīvi.

Tiekšanās sekot noteikumiem

Kāpēc pasaulē populāras ir lomu spēles? Sekss ar “medmāsiņām”, “stjuartēm” un “policistēm”? Tāpēc, ka sekss ar cilvēku uniform pārkāpj noteikumus. Katru dienu no mums tiek prasīts ievērot noteikumus un būt labiem: no rītiem vingrot, ēst veselīgi, būt pieklājīgiem pret kolēģiem un pārdevējiem… Visādu ierobežojumu dēļ tiek nospiesta vēlme pēc seksa.

Laiku pa laikam ir veselīgi būt neprognozējamam un netradicionālam. Pietiks ar to, ka tu neierobežosi sevi un ļausies nelielām neķītrībām.

Laulība

Fakts: precētiem pāriem pazeminās seksuālā tieksme un seksa biežums. Diemžēl, bet bieži vien precēti pāri atnāk mājās no darba un turpina risināt dienas laikā saradušās problēmas (tikai tērpušies halātā un čībiņās). Tur arī rodas vēlme izvairīties no seksa, lai nezaudētu laiku un domas par veicamajiem darbiem.

Pāriem ir jāstrādā pie savām attiecībām. Rēķinu apmaksu un brīvdienu plānošanu atstājiet citam dienas laikam. Vakarus pavadiet plānojot, ko darīsiet naktī. Un, tā nebūs gulēšana…

“Ne šodien, dārgais…”

Tā nav vienkārši frāze, tas ir sitiens pa vājo vietu. Partnera atteikums uz otru iedarbojas graujoši (gluži tāpat kā citu cilvēku atteikumi). Šī frāze iedragā pašvērtējumu, jo partnerim sāk šķist, ka viņš vairs nav īsti vēlams.

Nekārtība virtuvē

Pilna izlietne trauku, maizes drupačas uz galda, netīras pannas uz plīts, pilna miskaste… Šīs lietas jebkuram spēj atņemt vēlmi nodarboties ar seksu. Varbūt izklausās dīvaini, bet tā ir. Cilvēks nespēj pārstāt domāt par nekārtību, kas valda virtuvē vai pat sāk strīdēties par to, kam ir kārta iznest miskasti.

 

Avots: Lifehacker.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.