6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Es nemeklēju pasaku princi, bet es tāpat vēlos romantiku

 

Girl holding hands in heart shape at beach by Elena Elisseeva on 500px.com

Agrāk es mēdzu sapņot par to, kā satikšu savu princi. Tādu ar blondiem matiem, zilām acīm, perfektu presīti un labām manierēm. Viņš nokristu gluži kā no zila gaisa un aizvestu mani projām… Taču pēc tam, kad esmu bijusi uz daudziem randiņiem un bijusi kopā ar vairākiem vīriešiem, es esmu sapratusi, ka tāds princis nemaz neeksistē. Tāpēc mani interesē vīrietis, kas vismaz ir romantisks un vēl…

Labas manieres ir pamata nepieciešamība. Daudzi vīrieši uzskata, ka labas manieres ir pagātne, taču es tā nedomāju. Jā, es vēlos, lai viņš man atver un patur durvis, kad mēs kaut kur dodamies vai lai pavada līdz durvīm, kad es dodos projām.

Mani neinteresē perversas bildītes. Labāk, lai viņš atsūta man bildi ar puķēm. Es esmu bijusi kopā ar vīriešiem, kas man atsūta bildi, kur viņš stāv puspliks spoguļa priekšā un raksta: „Domāju par tevi”. Tas ir pretīgi, narcistiski un noteikti ne romantiski. Nē, man nevajag, lai viņš dara kaut ko grandiozu. Mīļa ziņa vai viena roze jau būs gana romantiski.

Man patiktu pārsteiguma randiņš. Man šķiet, ka šī ir viena no romantiskākajām lietām. Kāpēc? Tāpēc, ka tas parāda to, ka viņš zina, kas man patīk. Pārsteigumi ir viens no labākajiem veidiem, kā attiecībās uzturēt dzirkstelīti. Tas ir veids, kā viņš izpelnās manu uzticību. Tas ir to centienu vērts.

Es vēlos vīrieti, kurš man var uzrakstīt vēstuli, nevis tikai īsziņas. Jā, īsziņas ir ātrs un mūsdienīgs komunikācijas veids, bet ar roku rakstītai vēstulei vērtība ir daudz lielāka. Es vēlos, kaut mīlestības vēstulēm arī mūsdienās būtu vērtība.

Man patiktu apmeklēt balli. Atslābsti, es necenšos te pārtapt par Pelnrušķīti, kura gāja uz dārgu un izsmalcinātu pasākumu. Es atceros, kā vidusskolas laikā neizlaidu nevienu lielo skolas balli, jo tas šķita kaut kas īpašs. Kaut kas romantisks. Protams, es neiebilstu arī pret vienkāršiem bāra apmeklējumiem, bet vismaz reizi gadā uzvilkt garu kleitu un kārtīgi izdejoties dzīvās mūzikas pavadībā, būtu jauki.

Es gribu vīrieti, kurš pietaupīs man pēdējo picas gabaliņu. Vai jebkuru citu ēdienu. Tas ir ļoti romantiski, jo parāda, ka viņam rūp. Nav tā, ka es ļoti satrauktos par pašu ēdienu. Manā sirdī paliek fakts, ka viņš mani mīl.

Atgādinājums, ka esmu vienīgā sieviete, kas viņu interesē. Ik pa laikam tas ir patīkami un pat romantiski. Es zinu, ka pasaulē ir miljardi citu sieviešu, ar kurām viņš varētu būt kopā, bet viņš ir izvēlējies mani. Tas man liek justies īpašai. Katrai sievietei ir jājūtas īpašai.

Es gribētu, lai pirms svarīgiem notikumiem viņš mani uzmundrina. Jā, es mēdzu satraukties par svarīgām prezentācijām un semināriem. Tas, ka vīrietis cenšas mani uzmundrināt un saka, ka man tic, ir ļoti romantiski.

 

Avots: Bolde.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.