8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Kāpēc ir pilnīgi normāli būt vienai (un nekādas nožēlas)

 

Free Happy Woman Enjoying Sun on Vacations. by Matej Kastelic on 500px.com

Man patīk būt vienai. Man nepatīk tikai tas skatiens, ko apkārtējie man velta, kad es viņiem pasaku, ka neesmu attiecībās. Skatiens, kas apvieno nožēlo un vilšanos. Tieši tāpēc ir laiks „attiecību mīļotājiem” pastāstīt, kāpēc es izvēlos būt viena un kāpēc viņi savu nožēlu var pietaupīt citiem cilvēkiem.

Es neesmu vientuļa

Cilvēki domā, ka attiecību neesamība iet roku rokā ar vientulību. Viņi iztēlojas, kā cilvēks viens pats sēž restorānā, sestdienās sēž mājās, lai izvairītos no pārīšiem vai raud, kad saņem kārtējo uzaicinājumu uz kāzām. Patiesībā, es esmu brīva! Man ir brīvība satikties ar tik daudziem cilvēkiem, cik es pati vēlos. Es varu iet uz randiņiem katru dienu. Es arī neesmu vientuļa, jo man ir daudz vairāk laika, ko pavadīt ar draugiem un ģimeni. Es investēju savu laiku cilvēkos, kas man ir svarīgi, un tieši tāpēc es esmu laimīga, nevis vientuļa.

Es koncentrējos uz sevi

Klasiskā atbilde uz jautājumu „kāpēc tev nav attiecību?” ir „es pašlaik vēlos pilnveidot sevi”. Tā ir tik klasiska, ka daudzi cilvēki domā, ka tie ir meli un atruna, lai nevajadzētu atkāt patieso iemeslu. Bet tā ir patiesība! Attiecībās ir jāiegulda laiks un resursi, un pašlaik es jūtu, ka man tā visa nav. Man nav laika, ko dot otram cilvēkam. Tad, kāda vispār ir jēga no tādām attiecībām? Pagaidām es labāk palikšu pie tā, ka pilnveidošu sevi.

Nekādu saistību

Labākais šajā „es esmu brīva sieviete” situācijā ir tas, ka man nevienam un ne par ko nav jāatskaitās. Ja es izdomāju, ka gribu uz divām nedēļām aizbraukt uz Taizemi, es rezervēju lidojumu un dodos. Ja es vēlos mainīt darba vietu un pārvākties uz citu pilsētu vai valsti, es to daru, jo man nav otrs cilvēks, kura viedoklis un vēlmes ir jāņem vērā. Šī brīvība ļauj man atbrīvot savu savtīgo pusi (mums visiem tāda ir) un dzīvot sev. Man nav jādomā un jābrīnās. Es vienkārši daru.

Es novērtēju jūsu interesi par manu dzīvi un attiecību statusu, bet es arī zinu, ka mans laiks pienāks un es būšu gatava savu dzīvi dalīt ar vēl kādu cilvēku. Pašlaik man ir labi arī tā, kā ir!

 

Avots: Womenworking.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.