12.6 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Pārdomas: Kāpēc ne vienmēr ir slikti aiziet (pat, ja ļoti sāp)

 

flower by Marta Syrko on 500px.com

Ja tu atstāji kaut ko vai kādu pagātnē un vēl joprojām tā dēļ pārdzīvo, atceries iemeslus, kuru dēļ tu aizgāji. Atgādini sev par to brīdi, kad dziļi ievilki elpu, aizvēri acis un nolēmi, ka tev ir laiks aiziet. Iespējams, pat aiziet no tā, ko domāji, ka mīli. Aiziet un atrast pašai sevi.

Ir viegli ļauties emocijām un ļaut tām sevi pārliecināt par to, ka visi galvenie lēmumi tavā dzīvē ir bijuši nepareizi. Bet, ja tu gāji tur, kur sirds saka, tad tas bija pareizi.

Uzticēties sev – tas nozīmē klausīties savā iekšējā balsī, kura jau kliedz un pieprasa pārmaiņas. Un tev pietika drosmes, lai darītu to, ko tu vēlējies, nevis to, ko citi vēlējās.

Tevī bija nepieciešamība rīkoties, un tu pat negrasījies ignorēt to balsi, kura tev lūdza sākt no jauna. Tu nolēmi atrast sevi, atlaižot vaļā vietu, dzīvi un cilvēkus. Tu pārcieti sāpes, sakot “ardievas” visam, kas tevi kādreiz darīja laimīgu un kas kādreiz tev bija svarīgs.

Tu aizgāji, jo zināji, ka tava dvēsele novītīs, ja tu paliksi savā pagātnē. Tu aizgāji, cerot atrast kaut ko nozīmīgāku, kas aizpildīs tukšumu tavā sirdī. Tu aizgāji, lai atrastu savu mērķi un aicinājumu. Tu aizgāji, neraugoties uz to, ka bija sāpīgi.

Dažreiz tu atskaties un ilgojies pēc visa, kas bija tavā pagātnē. Tu centies iztēloties, kāda būtu dzīve, ja tu būtu palikusi. Dažreiz tu šaubies par sevi un savu lēmumu aiziet.

Kaut kādā brīdī ir jāpārstāj atskatīties un nožēlot par to, kas vairs nav tavs. Pasaule ir jāpieņem tāda, kāda tā ir. Un ne jau tāpēc, ka tev nav citas izvēles, bet gan tāpēc, ka tā būs vieglāk. Tā būs mierīgāk dzīvot dzīvi, kuru tu tagad dzīvo.

Dažreiz ir jānotic tam, ka tu esi tieši tur, kur tev ir jābūt. Tu vari nesaprast visu, kas ar tevi notiek, bet reiz tu sapratīsi. Reiz tu sapratīsi, ka pacietība daudzās dzīves jomās ir labākais lēmums. Tu sapratīsi, ka nedrīkst forsēt – viss notiek tieši tā, kā tam ir jānotiek.

Aiziešana nav vājuma pazīme. Tu aiziej, jo zini, ka tevi gaida kaut kas lielāks – pasaule, kura ciena tevi vairāk. Tu esi gatava darīt vairāk.

Aiziet ir grūti un sāpīgi. Tas salauž sirdi, bet tev nekad tas nav jānožēlo. Tev nav jāpaliek, ja tu esi nelaimīga. Tev nav jāpiespiež sevi būt kopā ar cilvēkiem, kuri neatklāj tevī visu labāko. Tev nav jāizliekas, ka tu esi spēcīga, kad viss iekšā lūzt.

Tikai tu drīksti izlemt, kāda nākotne tev būs…

 

Avots: Soulpost.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.