8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Vīriešu viedoklis: Sieviešu darbības, kas noved pie attiecību izjukšanas

 

Portrait of Woman with Man in Background by Radius Images on 500px.com

Kārtējo reizi attiecības ar „šoreiz viņš ir īstais” neizdevās? Tu pavisam noteikti uzskati, ka pie tā vainīgs bija viņš? Ja tu izlasi zemāk uzrakstīto un nekam nepiekrīti, tas nozīmē, ka visticamāk vaina tomēr būs bijusi tevī…

Tu kļūsti greizsirdīga, kad viņš runā vai vienkārši skatās uz citām sievietēm. Ja tu kļūsti greizsirdīga vai dusmojies par to, tas vienkārši liecina, cik nepārliecināta tu esi par sevi. Liec aiz auss – ja vīrietis patiesi gribēs “laist pa kreisi “, viņš to nekad nedarīs tavu acu priekšā. Tādēļ, ja tu redzi, ka viņš sarunājas ar citu sievieti, tas nozīmē tikai to un neko citu.

Tu ierobežo viņa privāto telpu. Ja tavam vīrietim ir slikts garastāvoklis vai arī konkrētajā brīdī viņš negrib ar tevi runāt – liec viņam mieru! Vīrieši nav sievietes, viņi domā citādāk. Lielākajai daļai no viņiem nepatīk apspriest savas problēmas. Tāpēc nemaz necenties “ielīst” viņa dvēselē, labāk liec viņu mierā. Pretējā gadījumā tas var izvērsties nopietnā strīdā un attiecības var izjukt.

Tu pārāk atslābsti. Šī iespējams ir viena no izplatītākajām kļūdām, kādēļ vīrieši aiziet vai arī domā par sānsoļiem. Cik daudz sieviešu, domādamas, ja jau viņām ir attiecības, atslābt un pārstāj rūpēties par sevi?  Vīrietis vēlas sev blakus redzēt koptu un skaistu sievieti.

Tev nav savas dzīves ārpus attiecībām. Dari vienalga ko, tikai nepārvērties par sievieti, kuras dzīves jēga ir attiecības. Neesi tā, kas aizmirst draudzenes un atceras par tām tikai tad, kad ir sarežģījumi ar vīrieti. Lielas problēmas rodas tad, ja partneris šādu dzīvesveidu neatbalsta un labprāt pavada laiku ar saviem draugiem.

Nepamatoti pārmetumi. Neviens nav ideāls. Pastāvīgi atgādinājumi par to, ka viņš kaut ko dara nepareizi, nekādā ziņā nav iedarbīgs līdzeklis situācijas atrisināšanai. Ja vēlies, lai viņš kaut ko savā uzvedībā/ rīcībā maina, sāc ar vārdiem : “Es mīlu, kad tu …”

Tu centies viņu mainīt. Daudzas meitenes sāk attiecības ar vīrieti, cerībā, ka laika gaitā viņa trūkumus spēs izmainīt. Tas ir nepareizi, un svarīgs iemesls attiecību izbeigšanai. Ja tu iemīlēji cilvēku, tad esi tik laba, pieņem viņu tādu, kāds viņš ir.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.