1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Sekss bez saistībām: Tam ir savi plusi un mīnusi

 

Kā zināt, ka tev šāds attiecību veids der? Ir jāizvērtē visi plusi un mīnusi.

Plusi

Tas ir ērti. Tu vari piezvanīt tādam draugam un sarunāt tikšanos jebkurā jums ērtā laikā. Pie tam, jūs viens otru labi pazīstat! Sēžat dīvānā, dzerat alu, skatāties kādu filmu + iegūstat kripatiņu fiziskās baudas.

Var eksperimentēt. Šādās attiecībās tu vari realizēt savas seksuālās fantāzijas, un neviens tevi nenosodīs.

Tev nav jāpārsteidz. Tā kā jūs neesat nopietnās attiecībās, tev nav jālien no ādas ārā, lai pārsteigtu partneri. Ja gribas seksu, tu to dabū. Viss.

Tu esi brīva no saistībām. Jūs abi varat darīt to, ko vēlaties, un arī satikties ar citiem cilvēkiem. Jūs esat neatkarīgi un neko viens no otra nepieprasāt.

Mīnusi

Nav noteikumu. Šādās attiecībās parasti nav uzstādītas stingras robežas. Tā dēļ abiem partneriem nav skaidrs, ko var darīt, ko nevar un, kad attiecības vajadzētu pārtraukt. Labāk jau laicīgi visu izrunāt. Citādi var nākties saskarties ar nepatīkamiem pārsteigumiem.

Attiecības zaudē cieņu. Tu neko no viņa negaidi un nepieprasi, viņš no tevis neko negaida un neprasa. Tas ir labi. Bet atbildības trūkums attiecībās var novest pie tā, ka jūs sākat cits citu izmantot un pārstājat cienīt. Tas var negatīvi iespaidot abu iesaistīto pašapziņu.

Pastāv risks iemīlēties. Ar laiku viens no partneriem var iemīlēties otrā, un nav garantijas, ka jūtas būs abpusējas. Tā rezultātā vienam sirds var tikt salauzta.

Ja tu viegli pieķeries cilvēkiem un ātri iemīlies, tad sekss bez saistībām noteikti nebūs tev piemērots attiecību formāts.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.