2.5 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Ar ko vīrieši atšķiras no sievietēm: Krāpšanas iemesli ir atkarīgi no dzimuma!

 

Neuzticība un krāpšana – nepatīkama un egoistiska lieta. Taču tā vietā, lai nosodītu cilvēkus par viņu rīcību, noskaidrosim, kāpēc cilvēks vispār izlemj to darīt. Kā izrādās, sievietēm un vīriešiem motīvi atšķiras…

Kas vispār ir krāpšana? Vairāk vīriešu uzskata, ka tā ir tieša fiziskā saikne, bet sievietes vairāk domā par emocionālo pusi – ka viņa prātā ir cita un ka viņš regulāri sarunājas ar citu.

Kopumā biežākais krāpšanas iemesls ir tas, ka cilvēks attiecībās jūtas nelaimīgs. Tur var ieskaitīt garlaicību, vēlmi pēc jauna, emocionālo neapmierinātību un vēlmi atriebties.

Vīrieši biežāk krāpj tāpēc, lai ienestu savā seksuālajā dzīvē dažādību un palielinātu „uzvaru” un iegūto sieviešu skaitu. Pie tam, nav nemaz svarīgi vai viņš attiecībās ir laimīgs. Viņš vienkārši izmanto iespējas. Rupji sakot, ja apkārt būs daudz gribētāju, viņš var piekrāpt arī tad, ja mājās viss ir kārtībā.

Sievietes krāpj tāpēc, ka attiecībās jūtas nelaimīgas. Krāpšanu viņas izmanto kā izeju no nelaimīgām attiecībām. Viņas vēlas pārbaudīt, vai ir kāds labāks un vai ir vērts izbeigt esošās attiecības. Daudzas sievietes baidās no vientulības, tāpēc, ja esošajās attiecībās ir problēmas un mīļuma trūkums, viņa ies to meklēt citur.

 

Avots: Cosmo.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.