8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Komplimenti, kas uz sievieti iedarbojas spēcīgāk nekā frāze “Tu esi skaista”

 

Komplimenti par ārējo izskatu – tas vienmēr ir patīkami, it īpaši no mīļotā vīrieša. Taču pastāv arī citi, daudz iedarbīgāki un interesantāki komplimenti, kuriem pēc būtības nav nekā kopīga ar ārieni un kuri sevī nes daudz spēcīgāku enerģētiku.

Mēs apkopojām deviņus patīkamus komplimentus, kas uz sievieti iedarbosies spēcīgāk nekā vārdi “Tu esi skaista”.

Tu esi gudra

Ja vīrietis izsaka tev komplimentu par tavām intelektuālajām spējām, tad vari būt pārliecināta, ka esi viņam patiešām interesanta.

Tu esi stipra

Psiholoģiski un emocionāli spēcīga sieviete noteikti būs uzmanības centrā, bet paust šo viņas rakstura iezīmi vārdos pavisam noteikti neuzdrošināsies ne katrs stiprā dzimuma pārstāvis.

Tu proti sasmīdināt

Ja vīrietis saka tev, ka jums ir līdzīga humora izjūta, tas nozīmē, ka jums var izveidoties patiešām stipras attiecības.

Tu esi īsta

Mūsdienu pasaulē, kurā visi tā cenšas kādu atdarināt, ir patīkami apzināties, ka kāds ir ievērojis tavu individualitāti.

Tu iedvesmo

Piekritīsi, ka reti var sastapt cilvēku, kurš spējīgs uz kaut ko iedvesmot. Un – ja tu vīrietim esi kļuvusi par cilvēku, kas iedvesmo, tad esi pārliecināta – tu viņam daudz nozīmē.

Ar tevi es varu būt es pats

Tādu baudu kā būt sev pašam nevar atļauties ar jebkuru cilvēku. Šādi vārdi var liecināt, ka vīrietis tev uzticas.

Tu man esi svarīga

Šādus vārdus nesaka katrai sievietei. Un – ja tavs vīrietis izlēmis tev tajā atzīties, tad tas ir daudz ko vērts.

Es tevi cienu

Šie vārdi pat nav tik svarīgi, cik rīcība, kas par to vēsta. Šāds vīrietis nekad neatļausies izdarīt kaut ko, kas aizskar tavu cieņu.

Ko tu par to domā?

Ja vīrietim ir interesants tavs viedoklis, tas jau par daudz ko liecina, tostarp par to, ka tu šim cilvēkam esi patiešām nozīmīga.

 

Avots: Tayni-mirozdaniya.ru/ La.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.