10 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Kā šķiršanās nāk tev par labu (pat, ja tas ir ļoti sāpīgi)

 

Šķiršanās nav tas, ko mēs gaidām, bet dažkārt tas ir ļoti nepieciešams. Varbūt cilvēks pat nevar pareizi mīlēt, ja nekad mīlestību nav zaudējis. Un sirds lūzt ne bez iemesla. Bet pēc tam vienmēr kļūst vieglāk. Ir vismaz 5 šķiršanās un salauztas sirds priekšrocības:

Pirmkārt, tu pārstāj ticēt pasakām. Tu pieaudz, tiec vaļā no nereālistiskām iedomām par mīlestību. No sākuma reti kurš no mums domā par mīlestību kā par sarežģītu darbību kopumu. Mēs to biežāk uztveram kā jautru piedzīvojumu. Šķiršanās iepazīstina tevi ar sāpēm un bēdām, kuras arī pieder pie mīlestības. Nepatīkami, bet vajadzīgi.

Otrkārt, tu pārdzīvo izaicinošākos dvēseles brīžus. Brīžus, kuri liek tev cīnīties. Tu cīnīsies vai skumsi? Vai ļausi tam salauzt sevi un iztukšot vai arī atradīsi spēkus celties un dzīvot tālāk?

Treškārt, tu sāc aizdomāties par dzīves jēgu. Kad tu atrodi savu mīlestību, šķiet, ka viss nostājas savās vietās. Bet, kad attiecības beidzas, tu sāc šaubīties ne tikai par mīlestību, bet arī par visas dzīves jēgu. Un patiesi, tu sper soli tuvāk patiesībai.

Ceturtkārt, tu kļūsti pašpietiekama. Pastāv iespēja, ka attiecībās tu “izšķīdi” otrā cilvēkā, bet galu galā ir jāsaprot, ka sevi pazaudēt nedrīkst. Šķiršanās tev atgādina to, ka nekas nav mūžīgs un ka paļauties par visiem 100% var tikai uz sevi.

Piektkārt, tas atver durvis jaunai mīlestībai. Tu zini to tukšumu, kuru jūti? To, kurš agrāk bija aizpildīts ar otra cilvēka mīlestību? Tagad tā ir vieta jaunai mīlestībai. Bet tikai tad, ja tu noticēsi, ka labākais vēl ir priekšā.

 

Avots: Soulpost.ru

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.