6.4 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

6 pienācīgi nenovērtētas īpašības, kurām būtu jāpiemīt tavam partnerim

 

Ir vesels labo īpašību saraksts, kuram it kā būtu jāpiemīt mūsu partneriem – godīgums, labas komunikācijas prasmes, prasme rīkoties ar naudu utt. Bet, vai tu zināji, ka ir vēl vesels saraksts īpašību, kuras nav mazāk svarīgas, bet ikdienā tiek aizmirstas?

Viņš nesāk trakot sastrēguma laikā. Tu noteikti zini tos cilvēkus, kas aktīvi taurē, maina joslas, lamājas un rāda nepiedienīgus žestus. Vai kādreiz esi aizdomājusies par to, kā tie cilvēki uzvedas mājās? Tas, kā mēs uzvedamies stresa situācijā, daudz atklāj par to, kā mēs uztveram dzīvi kopumā. Pacietība un spēja mierīgi atrisināt problēmu ir ļoti svarīgas īpašības.

Viņam nav vajadzības visu laiku “uzvarēt”. Ir jāpiekrīt tam, ka precētam pārim ir jābūt komandas biedriem, nevis sānsenčiem. Taču, diemžēl, daudzās attiecībās tā nenotiek. Otrs tiek uzskatīts par sānsenci – kāds, ko uzvarēt, kāds, kam pierādīt savu taisnību. Mums visiem ir jācīnās pret apkārtējo pasauli, bet, ne pret mīļajiem cilvēkiem.

Viņš nekautrējas runāt par seksu. Daudzi cilvēki pievērš lielu uzmanību tam, cik saderīgi viņi ir ar partneri tieši seksuāli. Ar laiku vēlmes un vajadzības mainās, tāpēc ir svarīgi būt kopā ar partneri, kurš nekautrēsies pastāstīt par to, kā jūtas. Kautrēšanās ir normāla. Galvenais ir tas, ka vai cilvēks vispār cenšas.

Strīdos viņš tevi uzskata par vienlīdzīgu. Jā, jā, vari teikt, ka jūs nekad nestrīdaties/ nestrīdēsieties. Bet par to neviens nevar būt 100% drošs. Ir jāpievērš uzmanība tam vai viņš tevī ieklausās, pieņem tavu viedokli, izvairās no apvainojumiem un atvainojas, ja bija kļūdījies.

Viņš kasierei pateiks, ja saņems pārāk lielu atlikumu. Tas pats attiecas arī uz viesmīļiem, ja viņi ir aizmirsuši kaut ko iekļaut rēķinā. Šāda uzvedība parāda ne vien godīgumu, bet arī to, ka cilvēks saprot, ka tā ir “netīra” nauda. Cilvēks ņem tikai to, ko ir pelnījis.

Viņš vēlas meklēt palīdzību, ja attiecībās rodas problēmas. Jebkurās attiecībās var iestāties brīdis, kad gribas padoties, aiziet vai noslēgties. Tas ir normāli un, no tā nav jābaidās, ja cilvēks ir gatavs par to pastāstīt un meklēt palīdzību. Viņš nepadodas pie pirmajām grūtībām un novērtē to, kas viņam ir.

 

Avots: Huffingtonpost.com

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.