1 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Mānīšanās kā glābiņš: Par ko vīrieši nestāsta pirmajā randiņā

 

Tiekoties ar kādu pirmo reizi, gribas atstāt pašu labāko iespaidu. Tieši tāpēc abi partneri noteikti kaut ko noklusēs vai pamānīsies. Lūk, ko nozīmē dažas vīriešu frāzes:

“Parast es ēdu veselīgi, bet šoreiz gribējās burgeri” – Visticamāk tā nav. Viņš vienkārši grib tevi pārliecināt par to, ka tas ir tikai viens izņēmums.

“Jā, “Sekss un lielpilsēta” es arī esmu skatījies” – Maz ir tādu vīriešu, kas patiesi ir seriālu skatījušies. Bet viņš noteikti grib rast ar tevi vairāk saskarsmes punktu.

“Es nekad šeit neesmu bijis” – Tikai pavadīju šeit pirmo randiņu ar savu bijušo. Bet tas bija sen…

“Es esmu izdzēris tikai vienu glāzi” – Šeit, jā. Bet tas, ka sir izdzerts mājās, neskaitās.

“Tev ir jānoskatās šī filma, tūlīt pat!” – Jā, var arī paskatīties. Bet patiesībā viņš vēlas, lai tu divas stundas pasēdi viņam blakus.

“Man nav auksti” – Ir auksti! Pat ļoti! Bet viņam taču ir jāizskatās kā varonim, kurš glābj sievieti no aukstuma ar savas jakas palīdzību.

“Visa mana ģimene ir lieliski cilvēki” – Tā domā viņš…

“Manas pēdējās nopietnās attiecības beidzās pirms gada” – Vai pirms nedēļas. Bet tev tas nav jāzina.

“Es samaksāšu” – Sirds dziļumos viņš gan vēlas, kaut varētu sadalīt maksājumu.

“Darbā viss ir labi” – Neviens normāls cilvēks neapspriedīs darbu pirmajā randiņā. Viņam laikam ir garlaicīgi un nav vairs par ko runāt.

“Brīvdienās es būšu aizņemts” – Šeit ir vairāki varianti: a) viņš tā saka, lai tu domātu, ka viņš ir ļoti aizņemts cilvēks; b) tu viņu neinteresē un viņš nezina, kā to pateikt; c) lai tu nedomātu, ka viņam nav draugu.

 

Avots: Cosmo.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.