15.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Iepriecini sevi pati: 10 dāvanas, kuras sievietei ir sev jāuzdāvina

 

Dāvināt dāvanas sev nav mazāk patīkami, nekā saņemt tās no citiem. Tas sievietei piešķir sava veida neatkarības un pašpietiekamības sajūtu. Uzdāvini sev…

Juvelierizstrādājumu. Izcel kādu savu panākumu vai dzīves notikumu – izlaidumu, jaunu darbu, bērna piedzimšanu. Katru reizi, kad to vilksi, tas tev atgādinās par svarīgajiem dzīves mirkļiem.

Greznas vakariņas ar draugiem. Patiesībā tas ir jauks veids, kā gūt spilgtus iespaidus – izmēģini kaut ko jaunu un garšīgu un dalies emocijās ar sev tuviem cilvēkiem. Atļaujies aiziet uz restorānu, par kuru jau sen sapņo.

Svaigus ziedus. Atsvaidzini savu dienu, padari to jaukāku ar mazu ziedu pušķi, kuru nopirki no tantiņas tirgū. Tas iedvesmo.

Uzlabo kādu no sadzīves lietām. It kā sīkums, bet tas noteikti ietekmēs tavu omu. Nopērc jaunu gultasveļu, vāzi vai galdautu – patīkami, ja dāvanas ir arī noderīgas.

Kvalitatīvu krēmu. Tam nav obligāti jābūt dārgam, bet vienkārši velti laiku tam, lai atrastu labu sejas vai ķermeņa krēmu. Palutini savu ķermeni!

Grāmatu. Kad tu pēdējo reizi izlasīji kādu grāmatu? Smelies jaunas zināšanas un iedvesmu!

Skaistu apakšveļu. Pat, ja negrasies to neviena rādīt. Tas vairos pašpārliecinātību.

Mīļāko ēdienu. Mazie dienas prieciņi. Un retu reizi tavai figūrai noteikti nekaitēs.

Mierīgu vakaru. Aizdedz sveces, ieej vannā, iedzer vīnu, noskaties romantisku filmu, glezno… Dari jebko, kas ļauj tev relaksēties.

Jaunas smaržas. Pastaigā pa veikaliem, atklāj sev jaunus aromātus un izvēlies piemērotāko. Atsvaidzini savu tēlu neredzamā veidā!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.