14.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Pārdomas: Kādu labumu cilvēkam sniedz apskāviens?

 

Katram cilvēkam, lai justos labāk, ir nepieciešams fiziskais kontakts. Vienkāršs apskāviens ir viens no labākajiem veidiem. Tas ir nepieciešams, lai palīdzētu, nodotu enerģiju un arī saņemtu to.

Bieži vien mēs neprotam atrast vārdus, lai izrādītu savas jūtas. Taču viens apskāviens spēj visu salikt “pa plauktiņiem”. Apskāviens ir runa – bagātīga un saprotama.

Kādu vēl labumu cilvēkam sniedz apskāviens?

Drosmi. Ir ļoti interesanti pavērot, kādas ir dažādu konkursu aizkulises. Tagad kameras liek ne tikai uz skatuves, bet arī aiz tās. Katrs konkursa/ šova dalībnieks pirms iziešanas uz skatuves saņem sava mentora/ līdzjutēja/ šova vadītāja apskāvienu. Caur to viņi nodod dalībniekam savu drosmi: “Viss būs labi, tev izdosies, tu esi gatava, esmu ar tevi”.

Spēku. Caur apskāvienu tiek nodota enerģija. Kad cilvēks ir viens, viņš jūt, ka viņa spēki ir izsīkuši. Viņam ir nepieciešams atbalsts un jauna enerģija. To var gūt apskāvienā. Tas tiešām uzlādē!

Veselību. Ja cilvēks jūtas nomākts, viņa kopējais veselības stāvoklis arī pasliktinās. Apskāviens spēj dziedēt pat salauztu sirdi, un, lai to saņemtu, nav jādodas pie ārsta.

Informāciju. Tā ir vienkārša, skaidra un katram nepieciešama. Apskaujot, mēs bez vārdiem sakām: “Es tev ticu, cienu un vēlos, lai tevi viss būtu labi”. Pie tam, pēc apskāviena stipruma var saprast, ko otrs cilvēks jūt pret tevi.

Aizsardzību. Aizsargātības sajūta ir nepieciešama katram no mums. It īpaši svarīgi tas ir bērniem un veciem cilvēkiem. Viņi ir paši neaizsargātākie.

Pārliecību. Nē, nē, nevis drosmi, bet pašpārliecinātību. Ja mēs viens otru neatbalstīsim un neuzmundrināsim, tad, kā virzīsimies pa dzīvi? Nēkā! Apskāviens to var labot.

Priecēt citam citu, atbalstīt, aizsargāt, iedvesmot – to visu var izdarīt ar vienu apskāvienu, un tā dzīvot ir daudz vieglāk un… patīkamāk.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.