8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Nodarbe drēgnajiem vakariem: 6 iemesli, kāpēc seksam ir jābūt ikdienai

 

Pēc tam, kad tu ar partneri jau ilgāku laiku esi kopā un pirmais kaisles vilnis ir garām, seksa biežums manāmi sarūk. Jā, jūs dodat priekšroku miegam vai atpūtai pie televizora. Taču pastāv iemesli, kuru dēļ būtu vērts atjaunot seksa regularitāti.

Stresa mazināšana. Ja stress ir tava ikdiena, tad sekss ir zāles pret to. Izrādās, ka mīlēšanās lieliski tiek galā ar stresu, normalizē asinsspiedienu un atslābina saspringušo prātu.

Attiecību stiprināšana. Partnera vajadzību apmierināšana var kļūt par spēcīgu attiecību pamatu. Tas nekas, ja tas notiek divas reizes nedēļā. Tici, tas jau ir daudz biežāk, nekā daudziem citiem pāriem. Mīlēšanās laikā jūs varat sajusties tuvāki, tad, kāpēc to neizbaudīt?

Prioritāšu uzstādīšana. Steidzīgajā un saplānotajā ikdienā, sekss bieži vien nokļūst prioritāšu saraksta apakšgalā. Taču tieši tad arī attiecības sāk kļūt vēsākas un bezpersoniskākas.

Mīlestības sajūtas pastiprināšana. Sekss atbrīvo hormonus, kuri pastiprina mīlestību. Oksitocīns, kurš aktivizējas orgasma laikā, raisa pieķeršanās un mīlestības sajūtu pret partneri.

Trauksmes mazināšana. Sekss vismaz uz brīdi ļauj aizmirst par problēmām un rūpēm. Ir pat bijuši pētījumi, kuros atklājās, ka cilvēki, kuriem sekss bija reti, jutās nervozāki, nekā tie, kam bija regulāri.

Imunitātes stiprināšana. Rudenī un ziemā sekss ir lielisks profilaktiskais līdzeklis. Un lēts!

 

Avots: Soulpost.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.