15.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Tavs partneris attiecībās ir nelaimīgs, bet to noklusē – pazīmes, kas par to liecina

 

Tavs partneris savādi uzvedas? Tu jūti, ka kaut kas nav kārtībā, bet nespēj īsti saprast, kur ir problēma? Lūk, pazīmes, kas norāda uz to, ka partneris attiecībās ar tevi ir nelaimīgs:

Vienu brīdi viņš izturas vēsi, otru – izrāda rūpes un maigumu. Viņa garastāvoklis un attieksme pret tevi mainās vienā mirklī. Tas liecina par to, ka viņš ir ar kaut ko neapmierināts un mēģina tikt skaidrībā ar savām jūtām pret tevi. Piemēram, kad šķiet, ka viss ir kārtībā, viņš pēkšņi pārstāj atbildēt uz tavām ziņām. Vai arī tas, ko jūs agrāk darījāt kopā, viņu vairs neinteresē.

Viņam trūkst pacietības. Ja tavs līdzsvarotais partneris pēkšņi ir sācis aizsvilties par visādiem sīkumiem, ir pienācis laiks nopietnāk palūkoties uz situāciju. Lai attiecības un sadzīve uzlabotos, ir jāiemācās komunicēt mierīgi un ar cieņu.

Attiecībās stāv uz vietas. Attiecībām ir jāattīstās dabīgā tempā. Ja tas nenotiek, pastāv iespēja, ka viens no partneriem attiecībās nav laimīgs un pārliecināts par to, ko dara. Laimīgas attiecības nestāv uz vietas.

Viņš sāk “piekasīties” visam, ko tu dari. Kad jūs tikai sākāt tikties, tavs partneris novērtēja visu, ko tu dari. Taču tagad tu nevari pat nopūsties, citādi viņš sadusmosies. Tas norāda uz to, ka partneris ar attiecībām nav apmierināts, tāpēc tieši caur kritiku izrāda savu nepatiku.

Viņš pēkšņi attālinājās no tevis. Tā ir tiešām pārliecinoša pazīme. Aprunājies ar viņu par to un mēģiniet rast situācijai risinājumu.

Viņa komplimenti kļūst dīvaini. Komplimenti attiecībās ir nepieciešami, jo tie stiprina jūsu saikni un atgādina, kāpēc esat viens otru izvēlējušies. Taču dažkārt komplimenti var liecināt par to, ka partneris nav ar attiecībām apmierināts. Nedabiskas vai pārspīlētas uzslavas, piemēram, par to, ka tu esi pārāk laba un viņš nav tevi pelnījis, var liecināt par to, ka attiecībās ir problēmas.

 

Avots: Soulpost.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.